Magazin

Calculatoare refurbished de la cei mai buni producători la un preț accesibil

Publicat: 16 apr. 2020

Din păcate, calculatoarele noi de la cei mai buni producători japonezi, americani și europeni sunt astăzi fabulos de scumpe, în timp ce calculatoarele second hand sunt la un preț mult mai ieftin, și, de asemenea, pot oferi calitatea pe care o oferă mărcile eminențe cu o reputație mondială: Dell, HP Fujitsu etc.

Deci, ce ar trebui să faci? Să economiseșți bani și să cumperi dispozitive chinezeșți mai ieftine, riscând pur și simplu să arunci banii în vânt? Sau să aștepți până când strângi suma potrivită pentru a cumpără un computer japonez sau american de înalta calitate?

Nu ar trebui să alegi nici prima varianta și nici pe a două.  Ar trebui pur și simplu să cumperi calculatoare refurbished dintr-un magazin online responsabil, așa cum este www.laptopdell.ro. De aici vei primi cele mai bune calculatoare la mâna a două, de cea mai înalta calitate și la cel mai rezonabil preț.

Second hand, nu ar trebui să te lase indiferent

Mulți sunt ignoranți la expresia second hand. Cu toate acestea, în cazul tehnologiilor informatice, ar trebui să fii puțîn mai interesat. De ce?

În primul rând, în companiile europene, atât mari cât și mici, de multe ori se cumpără calculatoare refurbished performanțe, deoarece prețul acestora este destul de rentabil. Calculatoarele second hand sunt curățate, reparate, actualizate în mod regulat, exact așa cum se întâmplă și în cazul calculatoarelor noi. Ai putea crede că tehnică unui calculator la mâna a două este învechită, însă nu este deloc așa. Calculatoarele refurbished primesc cea mai mare atenție din partea specialiștilor. Acestea sunt dotate cu cele mai bune și mai noi software-uri, sunt curățate periodic, piesele vechi care prezintă risc de defecțiune sunt înlocuite și practic, un calculator second hand devine destul de nou. Adesea astfel de calculatoare folosite, devin o adevărată noutate a pieței, cu o „medie” încrezătoare.

În al doilea rând, decizând să cumperi calculatoare refurbished și laptop sh din magazinul online www.laptopdell.ro, vei avea o șansă reală de a obține echipamente care practic nu au fost folosite deloc, ci au stat pur și simplu în depozitul companiei producătoare sau al magazinului. De asemenea, chiar și computerele folosite, dacă desigur, provin de la o companie de încredere, îți stau la dispoziție într-o formă demnă și, cel mai important, complet gata de utilizare.

Progresul industriei este mult mai rapid decât crezi

Principalul lucru pe care trebuie să-l știi, este că nu ar trebui să compari piață echipamentelor de calculator folosite cu alte piețe, deoarece progresul în această industrie este mult mai rapid decât în ​​altele, respectiv obsolescență morală și fizică a echipamentelor are loc mult mai rapid. Cu cât durata de viață a dispozitivului este mai lungă, cu atât prețurile scad mai mult, astfel încât calculatoarele second hand moderne, de înalta calitate pot să mai funcționeze încă 10 ani sau chiar mai mult. Datorită faptului că noile versiuni ale programelor populare moderne nu necesită de obicei o putere mai mare de calcul, în comparație cu versiunile mai vechi, este recomandabil să dai preferință calculatoarelor second hand.

Mai nou, în această industrie au apărut și calculatoare gaming  second hand la prețuri mult mai mici față de cele noi din magazinele de specialitate. Prețurile încep de pe la 700 lei și ajung să coste și 3000 lei în funcție de performanțe.

Vrei să-ți promovezi afacerea ? Intră pe optimizare-seosite.ro și ai informații utile despre cum să-ți promovezi business-ul online.
Adauga un comentariu