Magazin

Calculator RCA – Prețurile de asigurare RCA sunt disponibile pentru tine 24/7!

Publicat: 22 nov. 2021

Cumpărarea politei de asigurare RCA online este o practică din ce în ce mai comună pentru șoferii români. Acest lucru nu este deloc surprinzător având în vedere faptul că online aveți la îndemână propriul dumneavoastră asistent în brokeraj, așa cum este Pint.ro!

Pint.ro este un broker de asigurare auto online care permite tuturor șoferilor dornici să scutească drumuri inutile prin oraș pe la firmele de asigurari RCA, punând la dispoziția dumneavoastra un sistem inteligent de aflare a tarifelor pentru polita RCA pentru toate tipurile de autovehicule. Astfel, un calculator RCA devine instrumentul indispensabil pentru obținerea celui mai bun preț la polita de asigurare RCA.

Dumneavoastra cum preferați să încheiați asigurarea obligatorie RCA? Vă este mai comod să apelați direct la firmele de asigurare auto căutând oferta unei asigurări de raspundere civilă fizic ori considerați că un calculator RCA, respectiv un broker online, vă poate ajuta să obțineți pe loc ofertele care vă interesează atunci când sunteți pe cale să încheiați polite de asigurare?

Ca să vă ajutăm cu această polaritate, astăzi ne-am propus să discutăm despre avantajele evoluției digitale și despre o modalitate simplă, dar și foarte rapidă prin care dumneavoastra, ca orice alt șofer, puteți beneficia de politele de asigurare dorite printr-o simplă căutare pe internet. Fiți prudent la volan, evitați coliziunile și orice alt tip de accident rutier pentru a nu plăti mai mulți bani pentru asigurarea auto obligatorie!

Ce face un calculator RCA și cum vă poate ajuta să obțineți cele mai bune oferte la polita de asigurare?

Alegerea firmei de asigurare la care urmează să încheiați polite RCA se face în funcție de compania care oferă cele mai bune oferte de preț pentru asigurarea de raspundere civila. Iar, dacă se întâmplă ca acea firmă de polite de asigurare să vă pună la dispoziție calculatorul RCA, atunci ar fi bine să nu stați gânduri!

Un proces de cumpărare online a politei de asigurare vă va scuti de timp pierdut în trafic, pe la birourile firmelor de asigurare RCA și credem că ar fi bine să profitați de facilitățile oferite de un calculator RCA online.
Cum funcționează un calculator RCA?

Înainte de emiterea politei de asigurare RCA, este necesar să consultați toate variantele și ofertele de pe piața de asigurări atunci când vine vorba despre propriul autovehicul. Ca să vă asigurați că beneficiați de cele mai bune costuri și oferte, pe Pint.ro puteți accesa secțiunea calculator RCA unde datele introduse de dumneavoastră vă vor ajuta să obțineți în format electronic o asigurare RCA online cu orice perioadă de valabilitate doriți.

În calitate de persoana fizica, puteți încheia polita de asigurare RCA prin intermediul unui calculator RCA pe perioade între 1 luna si 12 luni, în funcție de necesitatea dumneavoastră. Desigur, avantajos ar fi să optați pentru variantele clasice de valabilitate, adică de 6 luni sau 12 luni, întrucât ofertele de preț sunt mult mai rentabile decât cele încheiate pe o lună.

Datele de care are nevoie un calculator RCA

Dacă știți deja că doriți să vă cumpărați o asigurare RCA online, utilizați instrumentul de calcul oferit de Pint.ro și începeți să comparați oferte gratuite de la câteva dintre cele mai bune companii de asigurări auto. Evitați amenzile și încheiați asigurarea obligatorie pe drumurile publice urmărind instrucțiunile de mai jos:

Intrați pe calculatorul RCA online oferit de Pint.ro, broker de asigurare RCA, completați detaliile legate de autovehicul și despre dumneavoastră ca șofer și generați oferta de asigurare auto pentru propriul vehicul! Printre detaliile necesare despre autovehicule se numără următoarele informații: serie sasiu, numar inmatriculare, capacitate cilindrica, marca auto.

Cât despre detaliile legate de șofer, sunt necesare informațiile oferite de o carte identitate: serie buletin, CNP și alte câteva detalii personale, pe care le puteți completa foarte rapid prin intermediul calculatorului RCA.

Cum beneficiezi de rezultatele oferite de un calculator RCA?

În urma introducerii acestor datelor necesare pentru generarea poliței de asigurare auto, calculatorul RCA va propune o serie de oferte în funcție de informațiile introduse de dumneavoastră. Calculul poliței de asigurare va porni, bineînțeles, de la detaliile despre autovehicul și cele despre dumneavoastră ca șofer.

Așa încât, prețurile vor fi dictate de marca mașinii pe care o conduceți, de vârsta pe care o aveți, cât și de istoricul dumneavoastră ca șofer, în cazul în care nu este prima dată când încheiați asigurarea RCA. Mai mult decât atât, dacă ați săvârșit vreun accident rutier, asigurarea dumneavoastră va avea un alt tarif comparativ cu o persoană care a fost mai prudentă decât dumneavoastră. Așa că fiți atent la drum și încercați să nu conduceți haotic!

Alegeți oferta de asigurare RCA și stabiliți cum vreți să plătiți prima de asigurare

Aveți în fața dumneavoastră o listă de oferte de preț de la mai multe companii de asigurare auto. În funcție de perioada de valabilitate selectată, vă vor apărea oferte la asigurarea RCA pentru 1, 3, 6, 9 sau 12 luni. Prețurile cresc în funcție de perioada selectată, însă fiți atent la sumele cerute de firmele de asigurare.

O dată ce ați ales oferta potrivită pentru dumneavoastră, Pint.ro vă pune la dispoziție posibilitatea de a achita prima de asigurare cu cardul sau prin ramburs la curier. Pentru a evita contactul, recomandarea noastră este să optați pentru o plată contactless, cu cardul și să beneficiați instant de polița de asigurare RCA în contul de client și direct pe adresa de email.

Imediat după efectuarea plății, asigurarea RCA este a dumneavoastră și poate fi folosită de atunci înainte până la expirarea valabilității la orice control rutier vă este solicitată. Atenție! Puteți dovedi faptul că ați încheiat asigurarea RCA și în format digital, deci nu este nevoie să imprimați documentul.

Mergeți la sigur cu Pint.ro!

Înainte de a vă urca la volanul mașinii dumneavoastră, asigurați-vă ca îndepliniți toate condițiile de a șofa pe drumurile publice și respectați cerințele obligatorii ale statului. Încheiați-vă din timp asigurările auto obligatorii sau facultative și mergeți la sigur indiferent de destinația aleasă!
Pe Pint.ro aveți toate uneltele necesare să încheiați asigurări la prețuri avantajoase! Procedura este simplă, rezultatele sunt rapide, iar tarifele sunt variate, în așa manieră încât să optați pentru ofertele care vi se potrivesc. Spor la drum!

 

Adauga un comentariu