Sport

Calcule Turneul Campioanelor! Patru jucatoare se bat pentru ultimele doua locuri. Cine risca sa rateze din nou competitia suprema

Publicat: 07 oct. 2019

Ultimele doua locuri pentru Turneul Campioanelor de la Shenzhen sunt disputate de ucraineanca Elina Svitolina (3 WTA), americanca Serena Williams (9 WTA), olandeza Kiki Bertens (8 WTA) si elvetianca Belinda Bencic (10 WTA).

Jucatoarele mai au doua sanse pentru a obtine punctajul necesar calificarii la cel mai astept turneu al finalului de an. În saptamâna 7 – 13 octombrie se desfasoara doua competitii, turneul de nivel International de la Tianjin si Linz. În saptamâna 14 – 20 octombrie se pot strânge ultimele puncte, prin turneul International din Luxemburg si cel Premier de la Moscova.

Jucatoarele calificate la Turneul Campioanelor

1. Ashleigh Barty – 6.476p
2. Karolina Pliskova – 5.315p
3. Naomi Osaka – 5.246p
4. Simona Halep – 4.962p
5. Bianca Andreescu – 4.942p
6. Petra Kvitova – 4.401p

Jucatoarele care se lupta pentru ultimele doua pozitii

7. Elina Svitolina – 3.995p
8. Serena Williams – 3.935p
9. Kiki Bertens – 3.870p
10. Belinda Bencic – 3.705p

Marea absenta

Serena Williams nu a participat la ultimele patru editii ale Turneului Campioanelor din diferite motive. Americanca are sanse mici sa îsi pastreze locul 8 pentru ca nu si-a anuntat participarea la niciun turneu în acest final de an. Elina Svitolina pare sa fie într-o pozitie confortabila, dar risca sa iasa de pe pozitiile calificabile. Ucraineanca nu joaca nicaieri saptamâna urmatoare, dar e pe lista de la Kremlin Cup (Rusia).

Kiki Bertens si Belinda Bencic vin din spate si s-au înscris la turnee în ambele saptamâni ramase. Olandeza are de recuperat doar 65 de puncte fata de Serena Williams. O eventuala calificare în semifinale la Linz i-ar aduce 110 puncte.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit