Diete si regimuri

Caldura din casa, noul dusman al siluetei

Publicat: 26 ian. 2011

Potrivit oamenilor de stiinta, nivelul temperaturii din locuinta influenteaza greutatea corporala.

Cercetatorii britanici sustin ca organismul nu mai consuma din „grasimea bruna” incercand sa ridice temperatura corpului, motiv pentru care aceasta va ajunge sa iti ingroase talia, relateaza Daily Mail. Tesutul adipos brun, o parte din totalitatea tesutului adipos, poate consuma energie pentru a genera caldura, spre deosebire de „grasimea alba”, ce nu poate face acest lucru. 

Greseala ne apartine, spun oamenii de stiinta pentru ca din dorinta de confort, incalzim prea mult locuintele. Statisticile arata ca in casele din tarile dezvoltate temperatura este in crestere. Poate deloc intamplator, spun cercetatorii britanici, aceste tari se confrunta mai mult cu obezitatea.

In plus, frigul de afara, care ne-ar fi benefic, cel putin din punct de vedere a kilogramelor, ne face sa petrecem si mai mult timp in casa. Se crede ca expunerea la temperaturi confortabile pentru organism, care fac ca acesta sa nu mai munceasca pentru a se incalzi, reduce permanent abilitatea corpului de a arde grasimi brune pentru marirea temperaturii.

Citeste si:

10 mituri despre diete

3 exercitii usoare care pun pe fuga grasimea

Un somn bun te ajuta sa slabestiloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit