National

Calea ferata Bucuresti-Constanta, pazita cu Kalasnikovul – VIDEO

Publicat: 03 mai 2013
1
Circa 350 de jandarmi au fost mobilizati pentru a pazi calea ferata Bucuresti-Constanta impotriva hotilor de componente metalice. Masura a fost luata dupa ce, timp de mai multi ani, circulatia trenurilor a fost grav afectata de catre furturile de pe acest tronson. Jandarmii sunt inarmati si patruleaza cu autovehicule.
Pentru a pune capat furturilor de componente metalice, Ministerul Transporturilor a cerut ajutorul jadarmeriei. De trei zile, 350 de jandarmi patruleaza mai ales in zonele vulnerabile care au fost afectate cel mai mult de catre furturi in ultimii ani, indeosebi pe portiunea Bucuresti-Lehliu.
Indeosebi sunt supravegheate asa-numitele „dulapuri de componente”, care controleaza macazele si barierele, mai ales ca aceste dulapuri au fost principala tinta a hotilor. Patrulele de jandarmi opresc toate carutele si automobilele pe care le surprind in preajma liniei.
Desi declansata de numai trei zile, operatiunea de supraveghere este un succes intrucat nu s-a mai inregistrat niciun furt. Deocamdata, Jandarmeria nu a cerut decontarea cheltuielilor, informeaza rtv.net.
Comentarii
Adauga un comentariu