National

Calin Popescu Tariceanu, declaratii socante: Se vrea preluarea puterii cu ajutorul Procuraturii

Publicat: 25 sept. 2015
1

Calin Popescu Tariceanu a comentat joi seara  declaratiile premierului Victor Ponta potrivit carora e posibil ca insusi presedintele Klaus Iohannis sa fi facut presiuni sa fie trimis in judecata. „Din pacate sunt anumite mecanisme care functioneaza intr-o maniera extrem de perversa, adica institutii care incearca sa faca pe plac celui in subordinea caruia sunt”, a spus Tariceanu.  Relatia incordata dintre presedinte si premier, din ultima vreme, e vazuta de liderul PLR identica cu cea din perioada coabitarii Victor Ponta – Traian Basescu. „Daca presedintele continua acea maniera de interpretare a rolului de presedinte jucator conflictele vor aparea. Este si  motivul pentru care eu spun cu actuala Constitutie, interpretata intr-o maniera originala de fostul presedinte, are sadita in ea germenii conflictului. Aceasta formula nefericita de republica semiprezidentiala creaza aceste conflicte permanent.”, a spus Calin Popescu Tariceanu. Presedintele Senatului spune ca acesta e motivul pentru care Constitutia trebuie modificata, nu revizuita.  Intrebat de Razvan Dumitrescu daca se doreste preluarea puterii cu ajutorul Procuraturii, Calin Popescu Tariceanu a raspuns raspicat: „Dupa cum se vede, raspunsul meu e fara echivoc: Da!”

Vezi si Tariceanu, despre motiunea PNL: „O fituica de 3 pagini. Nu se va intampla nimic”

Premierul Victor Ponta a declarat joi la ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa fie mai echilibrat in declaratii atunci cand a fost intrebat ce parere are despre afirmatiile sefului statului potrivit carora ar fi un lucru bun sa treaca motiunea de cenzura. In acest sens, seful Guvernului a precizat ca „ma intreb daca domnia sa (n.r. Klaus Iohannis) nu a facut cumva presiuni ca sa fiu trimis in judecata”.
Comentarii
  • PENTRU CINE SUNT SOCANTE SPUSELE LUI CALIN?DOAR PENTRU CEI CARE NU VOR SA VADA CA PROCURATURA PRIN VOCEA PARASUTEI SEFE,VOR SA DEA GUVERNUL JOS SI SA REVINA UN GUVERN CARE A FACUT DOAR HAOS IN TARA.SI INTR-UN FEL SA LE MULTUMEASCA FOSTILOR, DE POZITIILE PRIVILEGIATE PE CARE LE OCUPA .PANA NU VOR PIERI ACTUALII PROCURORI PENALI PRECUM *** ASA SE VA INTAMPLA.

Adauga un comentariu