Actualitate

Calin Popescu Tariceanu, in sondajul PSD pentru prezidentiale. Ce spune Viorica Dancila

Publicat: 24 iun. 2019

Premierul Viorica Dancila anunta ca sondajele prin care se va stabili care va fi prezidentiabilul PSD vor incepe in curand. Aceasta a lamurit situatia in ceea ce-l priveste pe liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu. „Candidatul la prezidentiale trebuie sa fie cel sau cea care are cele mai multe sanse”, a precizat Viorica Dancila. "In sondajele noastre vom introduce toti colegii si toate colegele care vor sa candideze la alegerile prezidentiale. Vom introduce si optiunea de candidat comun”, a anuntat Viorica Dancila.

Viorica Dancila, despre rezultatul alegerilor europarlamentare: "Cred ca trebuie sa ne asumam ca am gresit"

Intrebata de un candidat comun al coalitiei PSD-ALDE, a raspuns astfel: „Da, al coalitiei. Pentru a vedea care este opinia electoratului. Iar decizia, bineinteles, o vom lua impreuna in forul statutar”. Ulterior, intrebata daca in sondaj va fi si numele lui Calin Popescu-Tariceanu, a precizat: „Sigur. Vrem sa facem un sondaj mai amplu. E foarte important sa facem acest sondaj pentru a vedea de unde pornim si unde vrem sa ajungem”.

Totodata, intrebata daca ar vrea sa fie printre prezidentiabili, Viorica Dancila a raspuns: „Nu am luat in calcul acest lucru. Fac un sondaj pentru cei care vor sa candideze. O sa figurez alaturi de alti lideri ai partidelor politice pentru a vedea cum ne pozitionam la nivel de lideri de partide”.loading...

Adauga un comentariu