Actualitate

Calin Popescu Tariceanu se ia de Klaus Iohannis, dupa respingerea ministrilor: Face un joc politic care nu are legatura nici cu mandatul sau

Publicat: 15 mai 2019
1

Seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, l-a acuzat astazi pe presedintele Klaus Iohanis ca se foloseste de referendum pentru a se implica in campanie, deturnand discutia publica de la ceea ce ar trebui sa fie de interes- oamenii pe care Romania ii va trimite in Parlamentul European.

"Aceasta atitudine a presedintelui nu face decat sa confirme ce am spus in ultimele zile legat de referendum si anume ca presedintele si-a abandonat rolul de mediator intre stat si cetateni si s-a transformat intr-un lider al Opozitiei, iar referendumul nu e decat o diversiune prin care incearca sa fure startul campaniei pentru prezidentiale. In loc sa discutam despre ce Europa va fi, cu doua viteze sau una care sa reduca decalajele intre tarile mai noi si mai vechi. Deci in loc sa discutam asta, presedintele face un joc politic care nu are legatura nici cu mandatul sau", a declarat Calin Popescu Tariceanu, in Prahova.

Iata cum vor arata buletinele de vot de la Referendumul din 26 mai – FOTO

"Vad prea mult si prea des tot felul de voci pesimiste care in loc sa accepte si sa se bucure de realizarile Romanei, vobesc numai in termeni negativi si mie nu imi place acest lucru. In alte tari toti cetatenii vorbesc laudativi despre propria tara (…) Vocile parlamentarilor care apartin PNL si parca in ultimii ani si-au facut un crez politic din a denigra Romania in PE, invective, acuze, tot felul de diversiuni care fac rau tarii si cetatenilor", a mai declarat Calin Popescu Tariceanu. Intrebat cum poate fi schimbata situatia, liderul ALDE a completat: "Problema se poate rezolva daca trimitem oameni de calitate, care sa aiba experienta, care sa si dea seama ca se degradeaza decad in ochii celorlalti".

Adauga un comentariu