Jocuri

Call of Duty: Black Ops 2 – trailere si detalii – VIDEO

Publicat: 02 mai 2012

Dupa cum promisesera, cei de la Activision au dezvaluit urmatorul titlu al seriei Call of Duty. Si, conform zvonurilor aparute, acesta se numeste intr-adevar Call of Duty: Black Ops 2 si este o continuare a titlului lansat in 2010.

La timona se reintoarce studioul Treyarch (responsabil, pe langa primul Black Ops, si pentru Call of Duty 3 sau Call of Duty: World of War), Black Ops 2 promitand sa fie cel mai ambitios joc al seriei din ultimii ani. Bineinteles, aceasta expresie am auzit-o de fiecare data cand un nou Call of Duty era anuntat. Ce diferentiaza insa Black Ops 2 de restul acestor titluri?

In primul rand, actiunea va avea loc de aceasta data (si) in viitor. Mai exact, vor exista doua perioade jucabile in Call of Duty: Black Ops 2. Actiunea va incepe in anii ’80, cu acelasi Alex Mason din primul Black Ops in prim plan. In aceasta portiune a povestii, jucatorii vor face cunostinta cu Raul Menendez, noul personaj negativ din Black Ops 2.

Ulterior, firul epic se va muta in 2025, unde Menendez reuseste sa declanseze un nou razboi rece intre Statele Unite si Repuplica Populara Chineza. Evident, aceasta a doua epoca in care se va desfasura actiunea va fi mult mai moderna, actiunea desfasurandu-se de aceasta data prin ochii lui David Mason, fiul eroului din primul Black Ops. Responsabil pentru povestea din Black Ops 2 este David Goyer, nimeni altul decat unul dintre scenaristii filmelor The Dark Knight si Batman Begins.

Noul Call of Duty: Black Ops 2 va reprezenta un salt important pentru serie, atat in ceea ce priveste campania single player, cat si in materie de multiplayer. Pentru prima data in cadrul acestor jocuri, in Black Ops 2 vor fi introduse misiunile neliniare de tip Strike Force, in care jucatorul poate hotari ce rol doreste sa indeplineasca pe campul de lupta, deciziile acestuia influentand desfasurarea campaniei de la acel punct in continuare.

Atunci cand vine vorba de multiplayer, realizatorii lui Call of Duty: Black Ops 2 au fost ceva mai secretosi, dezvaluind totusi ca modul Zombie din World at War si Black Ops se va reintoarce si in acest nou titlu. De asemenea, Black Ops 2 a fost gandit inca din start pentru a se adresa scenei profesioniste de e-sports, fara a se sti insa daca jocul va include sau nu suport pentru servere dedicate.

Totusi, pentru a se asigura ca noul Call of Duty: Black Ops 2 va fi cat se poate de autentic, cei de la Treyarch si Activision au apelat la sfaturile lui Oliver North, locotenent-colonel in Marina Americana, condamnat (si mai apoi achitat, la apel) pentru vanzarea de armament catre Iran la sfarsitul anilor ’90.

Call of Duty: Black Ops 2 va fi lansat pe 13 noiembrie 2012, pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3. Intre timp, va puteti face o idee despre cum va arata jocul admirand imaginile atasate, precum si primul trailer oficial din Call of Duty: Black Ops 2.loading...

Adauga un comentariu