Magazin

Calugarul hot este un homosexual travestit. El dansa la bara si participa la concursuri de Miss

Publicat: 09 mai 2013
1

Calugarul care a fugit cu banii Manastirii Bobota din Salaj, era un travestit. Potrivit Romania TV el avea pana si nume de scena si, cand dansa la bara, fratele Andrei se chema Cecille del Soll.

Fapt mai putin intalnit, un calugar al unei manastiri din judetul Salaj, care indeplinea si functia de casier, a fugit zilele trecute a fugit cu banii donati de enoriasi si pe care trebuia sa-i administreze pentru renovarea lacasului de cult.

Uimirea s-a transformat insa in soc atunci cand s-a aflat ca parintele Andrei, cel care a furat banii, este de fapt un homosexual travestit: Cecille del Sol. A participat la concursuri de Miss Travesty si a cantat cu trupa Toxice, potrivit rtv.net.

Potrivit Romania TV, Cecille del Sol a lasat ringul de dans pentru manastire cand a aflat ca mama lui s-a imbolnavit grav. O vreme a stat la manastirea Nicula din Cluj. Mai marii bisericii au fost de acord chiar sa fie facut calugar, pana cand presa i-a dezvaluit trecutul.

I s-a recomandat atunci sa mearga la o manastire mai retrasa. Asa a ajuns la Bobota, in Salaj, iar acum este de negasit, dupa ce a disparut cu aproape 6.000 de euro, bani donati de credinciosi pentru pictura bisericii.

Comentarii
  • SI FRATILOR SA MAI AVEM INCREDERE IN POPII CARE LAU VANDUT PE ISUS,SI ACUM SANT HOMO .CRED CA VREA SA-SI IA MASERATI

    • nu se poate asa ceva, mergi ala manastire si crezi ca scapi de uraciunea pamantului cand colo, dai si acolo de ea, homosexualitatea este o boaa care se vindeca.

Adauga un comentariu