National

Calvarul unei tinere s-a incheiat dupa ce barbatul care o obliga sa se prostitueze a fost arestat

Publicat: 17 sept. 2019

Un barbat, in varsta de 26 de ani, din localitatea Cetat, judetul Olt, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind acuzat ca a obligat o tanara de 19 ani sa se prostitueze. Potrivit procurorilor DIICOT, barbatul a recrutat, determinat si exploatat sexual o femeie, pe raza municipiului Craiova. Tanara a fost tinuta captiva in locuinta barbatului din localitatea Cerat. Proxenetul este cunoscut si de autoritatile din Italia unde a fost implicat tot in actiuni de racolare a tinerelor in scopul de a le obliga sa faca prostitutie.

Reconstituirea UCIDERII Luizei Melencu s-a incheiat: Unde a fost dus Gheorghe Dinca

„Dupa aproximativ o saptamana, barbatul a transportat-o pe femeie in zona de centura a municipiului Craiova si a obligat-o, prin amenintari si violenta fizica, sa practice prostitutia in folosul sau material, pana la sfarsitul lunii august 2019. La sfarsitul lunii august 2019, persoana vatamata a reusit sa fuga cu sprijinul unei tinere care practica prostitutia in aceeasi zona si s-a intors la locuinta parintilor sai, unde a fost cautata de catre inculpat si amenintata cu acte de violenta, in scopul de a o constrange sa se intoarca la el. Sumele de bani obtinute din activitatea infractionala (intre 700-1500 lei zilnic) au fost insusite in totalitate de catre inculpatul P.E”, se arata in comunicatul DIICOT. In urma cercetarilor efectuate anchetatorii au stabilit ca barbatul intentiona sa o transporte pe tanara in Germania, in vederea exploatarii sexuale a acesteia. Acelasi barbat este cercetat si pentru faptul ca a lovit cu cutitul un alt barbat, care se afla pe centura de nord a municipiului Craiova, in timp ce acesta discuta cu o tanara ce practica prostitutia in zona si care se afla sub controlul sau.loading...

Comentarii
  • Cum a scapat acesta tinara de calvar ,acuma tinara se gindeste cum va munci ea in alt sector ,poate bugetar sau in IT.
    Si acolo se cauta secretare care freaca bastoane nu?

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit