Cancan ultimă oră

Camelia Mitoșerul, probleme de sănătate: „Stătea în fund, dar nu putea vorbi deloc. Acum este pe tratament pentru AVC”

Publicat: 09 nov. 2021
Camelia Mitoșeru, probleme de sănătate
Camelia Mitoșeru, probleme de sănătate

Mihai Mitoșeru a oferit primele detalii despre starea de sănătate a mamei lui, aflată internată la spital, din cauza unor probleme de sănătate foarte grave. În prezent, actrița este pe tratament pentru accident vascular cerebral (AVC), iar artistul se roagă la Dumnezeu ca părintele său să-și revină.

Mihai Mitoșeru a confirmat informația oferită de CANCAN.RO, potrivit căreia mama lui nu traversează o perioadă bună din punct de vedere al sănătății. Camelia Mitoșeru nu a mai răspuns luni seara la telefon, iar fiul ei s-a îngrijorat teribil.

“S-a întâmplat ieri, chiar de ziua mea (Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, n.r.). Am vorbit cu ea pe la 6.00 seara, era bine, era veselă, am râs împreună la telefon. Apoi, am sunat-o pe la 9 seara, nu mi-a răspuns și m-am îngrijorat. Știam că luase un Terraflu și acel medicament poate să provoace somnolență, așa că am insistat”, a declarat Mihai Mitoșeru, potrivit fanatik.ro.

Mihai Mitoșeru: “Am găsit-o în cameră, nu putea vorbi”

Într-un final, Mihai Mitoșeru s-a adus acasă la mama lui. A găsit-o pe femeie într-o cameră, incapabilă să comunice, motiv pentru care a fost internată la spital.

“Am mers peste ea și am găsit-o în cameră. Stătea în fund, dar nu putea vorbi deloc. Am dus-o, de urgență, la Spital, la Floreasca, medicii au preluat-o imediat. Acum este pe tratament pentru AVC, medicii știu mai bine diagnosticul”, a mai declarat Mihai Mitoșeru.

Camelia Mitoșeru, internată la spital. “Stau și mă rog la Dumnezeu să fie bine”

Pentru moment, Mihai Mitoșeru nu-și poate vizita mama la spital. Trage, însă, speranțe că Dumnezeu o va ajuta să-și revină și din acest moment dificil.

“Nu am putut vorbi cu ea. Am înțeles de la doamna doctor neurolog care se ocupă de ea, Alina Poalelungi, că poate vorbi acum, nu foarte bine, dar e totuși un pas înainte. Acum, ce să zic? Stau și mă uit pe pereți, la tavan, mă rog la Dumnezeu să fie mama bine, să își revină”, a mai spus actorul.

 

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Comentarii
 • Sa aiba credință si săgindeasca la bunul Dumnezeu ca mama sa traiasca indiferent cum va decide destinul ,draga Mihai sa gândești pozitiv Indiferent ce urmeaza ….!!!!???? 💒💚💖🆗️

 • Sanatate si speranta si mama mea a suferit un ACV in luna iulie , asemenea nu putea vorbii dar era constienta , datorita unei doamne doctor cu suflet a reusit sa o faca bine , in 2 zile a inceput sa vorbeasca incetisor , a urmat un tratament si este bine multumim bunului Dumnezeu,
  Sanatate si multa credinta ,

 • ATENTIE…..ATENTIE…..ATENTIE ! Exista un tratament cu acupunctura care trebuie urmat imediat duppa externare.Exista un medic care a studiat in India si China si care efectueaza aceasta procedura cu rezultate exceptionale.CONTACTATI PENTRU INFORMATII-CABINET MEDICINA ALTERNATIVA-MEDIC DOCTOR BEATRICE LUCACHE IASI.

 • Crede cu toata inima ta, ca Dumnezeu te va asculta si nu iti va lua mama, dar trebuie neaparat sa vb cu Dumnezeu prin rugaciune mama ta Mihai cu siguranta se va face bine daca iti intinzi glasul la Dumnezeu.

 • O Doamna, spirituala si eleganta, un exemplu pentru multe femei, neconflictuala, mereu zambitoare, de un bun simt si un pozitivism cum rar am vazut. Nu te teme, Mihai, doamna Mitoseru se va face bine, cu ajutorul medicilor, al bunului Dumnezeu si cu dragostea ta de copil bun!
  Abia asteptam sa o vedem comentand si sa o admiram la Antena Stars!

 • Doamne ajută, sa fie bine!
  O am pe mami, a facut la 78 de ani AVC, a rămas cu semipareza pe partea stingă, a facut kinetoterapie, vreo sase luni dupa!
  Multa credinta, puterea rugaciunii si incurajare permanentă! Vârsta o ajută dar mai ales motivatia, indiferent de situație, este o luptatoare dna Mitoșeru!
  Multă, multă sănătate și gind bun!
  Oameni buni, nu am cuvinte cita răutate pentru suferința semenilor, ca niște creștini adevărați, ce suntem!

 • Toate „pacatele lumesti” se platesc inainte de a trece in alta viata! Camelia? Ca orice femeie, Camelia so-a facut multe pacate, inclusiv pentru „tacerea vinovata” legata de accidentul fiului cand a tacut, complice, sperand ca fiul sa scape de „vinovatie”! Fiind ploiestean, cunosc fara sa vreau, multe din „pacatele femeiesti” ale Cameliei.

 • Multă sănătate și putere de refacere pentru Doamna Mitoseru!iar pentru negatinisti:ar fi indicat sa privească fiecare în ograda lui!

 • Mihai ai grija de tine sigur mama ta se va face bine e o doamna cu bun simt și cu ajutorul lui d zeu și credința în el va trece peste ac situatie

 • Mihai ai grija de tine sigur mama ta se va face bine e o doamna cu bun simt și cu ajutorul lui d zeu și credința în el va trece peste ac situației

 • Multa sanatate in aceste clipe grele pentru un om,trebuie sa fim alaturi de cei in suferinta, indiferent de judecatile oamenilor, numai Dumnezeu are dreptul sa judece.

 • Starea jalnica a unor posturi TV, prin invitati neaveniti, cu prestatii penibile cat si politicile editoriale devenite forme fara fond, devenite potential de pericol pentru sanatatea morala a natiei nu ne impiedica sa ne intoarcem la adagiile crestine privitoare la semeni.

 • intr-un final e o MAMA BOLNAVA…ca unora nu ne place nici de ea nici de fiul ei ACUM NICI NU MAI CONTEAZA..FIECARE ISI TRAGE PROPRIILE GRESELI SI AICI PE PAMANT SI DINCOLO IN FATA LUI DUMNEZEU…ACUM..AICI… sa dea Dumnezeu sa fie BINE AMANDOI.. e greu cand ai un parinte bolnav si esti neputincios pt ca ANII SI VIATA TE PUN LA PAMANT….asta este….putere si iubire sa aveti…primim de la cel de sus EXACT CE MERITAM ..depinde de noi SA INTELEGEM DE CE….DOAMNE AJUTA SI IARTA -NE CAND GRESIM

 • Ducă-se dracului ,o panaramă mai puțin !Și așa au devenit agasanți acești mediocri cu insistența cu care-și etalează existențele banale ,mărunte singura ”calitate ” pe care o au fiind oportunismul și parvenitismul feroce ,exploatat și comercializat de alți imbecili dar abili /spre distracția gloatei și tot pe seama ei -nefiind în stare a realiza ridicolul ..etc..etc..Iar aceste creații nefaste ale infernului -începînd cu acest tartore D. Voiculescu prin malefica inteligență reușește a infesta și distorsiona mințile slabe ..etc ..Restul așa zișilor -suflete miloase ,gata să încurajeze ,deplîngă și plîngăăă../expresie clară a derivei morale și eșuării în care vă complaceți =ipocrizie și teatru ieftin !..etc..etc..Penibil popor !..

 • Pentru toti cei care au lasat comentarii rautacioase ,de ce este de vina cineva ca s-a produs un accident,pentru nimic in lume nu si-ar fi dorit asaceva ,nu numai el ,nimeni absolut .
  Asa ca va rog sa fim mai umani ,mai docili cu semenii nostri ,iar pentru cel cu aluzia la aspectul fizic al doamnei ,suntem asa cum ne-a lasat D-ZEU ,chiar nu avem pic de inima ,de empatie ,nu se poate ,ganditi-va ca vin vremuri grele peste noi !
  Pentru tine Mihai ,sa-ti iubesti mama ,sa faci tot posibilul pentru sanatatea ei ,iar Bunul D-ZEU face minuni ,va avea grija de ea !!!
  Doamne ajuta-ne pe toti !!!

 • Măi dragilor , e ‘ nouă ‘ din noiembrie 2021 știrea aceasta !! Să-i dea Dumnezeu sănătate, dar gata , ajunge , n-o mai publicați!

Adauga un comentariu