Actualitate

Camelia Potec: „Mananc orice poftesc si cand vreau deoarece organismul imi permite”

Publicat: 11 iul. 2012

Camelia Potec este la Paris unde se pregateste intens pentru Jocurile Olimpice de la Londra. Campiona olimpica, in varsta de 30 de ani, este optimista si isi doreste foarte mult sa castige o medalie pentru Romania.

"Acum ma concentrez doar pe Olimpiada si nu ma gandesc la ce va fi dupa, pentru ca nu este bine. Am timp dupa aceea sa ma gandesc sa fac o afirmatie categorica; acum nu imi doresc decat sa aduc o medalie Romaniei de la Olimpiada", a declarat Camelia Potec pentru Ring.

"Am putin timp liber acum… dar cand il am, prefer sa ma odihnesc, sa dorm cat mai mult. Ma uit la televizor la un film bun sau citesc o carte. Chiar daca sunt in Paris, nu este vremea de iesit, pentru ca este foarte rece in comparatie cu Romania, insa profit de putinul timp liber pentru a ma odihni", a mai spus ea.

Camelia a mai dezvaluit ca nu are un regim alimentar special si ca mananca tot ce pofteste

"Mananc orice poftesc si cand vreau deoarece organismul imi permite. Fiind in Franta, nu gasesc tot ce imi place, dar sunt si mancaruri bune. Ma acomodez cu viata de aici, dar eu, ca sportiva, nu am niciodata probleme in a tine o anumita dieta. Daca ies undeva, mananc normal si nu beau decat suc", a spus ea.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit