Magazin

CAMERA ASCUNSA. Reactia REVOLTATOARE a angajatului unui hipermarket din Romania cand clientul ii arata ce a gasit in caserola

Publicat: 18 oct. 2014
1
Ciuperci cu surprize, asta au achizitionat clientii unui hipermarket din Timisoara. Abia cand au ajuns acasa au observat viermii ce colcaiau in caserola, iar unul dintre ei, indignat, s-a intors cu marfa si cu bonul la magazin.
Aici, sustine el, a fost dat afara de agentii firmei de paza, asa ca s-a dus direct la Protectia Consumatorului si a depus plangere.
Oripilat de viermii care misunau printre ciupercile abia cumparate, omul s-a intors la hipermarket sa ceara explicatii. Ajuns acolo, cei de la paza l-au dat afara, sustine barbatul. Nu s-a dat insa batut, si a intrat pana la urma in magazin.

Vezi si A murit dupa ce a mancat ciuperci otravitoare 

Camera ascunsa discutie intre client si angajatul hipermarketului filmat de client: 
Client – Ciupercile astea sunt pline cu viermi, vedeti?
Vanzator – Da, da! 
Client – Eu am venit aici sa mi se dea explicatii si m-au dat afara.
Vanzator – Nu aveti dreptate. Nu, nu aveti dreptate.
„Mi-au spus ca este vina mea ca m-am plimbat cu plasa la cafele si la tigari si din cauza asta s-au facut viermii”, a povestit clientul.
Comisar sef Mihaela Ignat, CJPC Timis: „Daca se demonstreaza la fata locului ca aceste produse nu au fost scoase de pe raft, nu sunt pastrate in conditiile prescrise, operatorii risca sa fie sanctionati cu amenda de la 3.000 la 30.000 de lei si oprirea de la comercializare.”
Conducerea hipermarketului incriminat sustine ca a verificat tot lotul de ciuperci si ca marfa „corespunde standardelor de calitate”. Nicio vorba asadar despre taratoarele din caserola clientului sau despre modul in care au ajuns acolo, potrivit stirileprotv.ro.

Vezi si Iesence pe patul de spital dupa ce au mancat ciuperci la conserva 

Adauga un comentariu