National

Camion cu BUTELII, implicat intr-un ACCIDENT. Angajatii ISU au izolat zona

Publicat: 05 aug. 2013
1

Un camion incarcat cu butelii cu GPL s-a ciocnit cu un autoturism, astazi, pe DN 72, in localitatea damboviteana Darmanesti, iar reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, care au izolat zona, dupa ce camionul a ramas inclinat langa un sant, spun ca nu exista pericol de explozie.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dambovita, Eduard Telea, la fata locului a ajuns un echipaj de pompieri militari de la detasamentul Moreni, care asigura zona, informeaza rtv.net.

„Autovehiculul incarcat cu butelii cu GPL nu prezinta niciun pericol de explozie. Masina este putin inclinata langa santul soselei si urmeaza sa fie tractata si readusa pe sosea”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Dambovita.

Din primele cercetari ale politistilor rutieri rezulta ca accidentul s-a produs dupa ce o femeie aflata la volanul unui autoturism a facut un viraj la stanga pentru a intra in curtea unei locuinte, moment in care autoutilitara cu butelii, care intrase in depasirea masinii, a intrat in coliziune cu aceasta.

Femeia aflata la volanul autoturismului a suferit rani la o mana si a fost transportata cu o ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste, fiind in stare stabila, in afara oricarui pericol.

La ora transmiterii acestei stiri, traficul rutier pe DN 72 Targoviste-Ploiesti, in localitatea Darmanesti, se desfasoara pe un singur sens, sub supravegherea politistilor rutieri.

Adauga un comentariu