Eveniment-Social

Campania pentru europarlamentare se transforma in camp de lupta

Publicat: 19 mai 2014
1
Lupta din campania electorala pentru alegerile europarlamentare incepe sa ia noi forme, tot mai apropiate de un real razboi politic, mai ales dupa ce Partidul Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) acuza nereguli grave in desfasurarea campaniei electorale, despre care afirma ca au drept scop obstructionarea candidatilor opozitiei. Din acest motiv, reprezentantii formatiunii politice vor sesiza Biroul Electoral Judetean, cerand respectarea legii si sanctionarea celor vinovati.
„De ce le este frica de candidatii nostri? De ce le este frica de oferta noastra electorala nationala si sociala? De ce le este frica de prezenta noastra printre alegatori in fiecare localitate? Pentru ca, dupa douazeci de ani, nu au facut nimic pentru oamenii din Vaslui. Doar saracie, somaj si gaze de sist. Vedem ca reprezentatii puterii nu mai au curajul sa iasa pe strada decat paziti de garzi de corp, jandarmi sau politisti. Poate ca isi doresc sa transforme intreg Vasluiul intr-o zona speciala de maxima siguranta, ca la Pungesti, in care celor ce oferim solutii si alternative, sa ne fie interzis pana si dreptul de spune lucrurilor pe nume.
Vom sesiza Biroul Electoral Judetean, in baza atributiilor stabilite prin legea 33 din 2007 conform art, 27,alineatul 1, litera a si b si art. 41 alineatul 1 si 2 caruia ii solicat sa dispuna masurile legale ce se impun pentru respectarea articolului 40 alineatele 1, 2 si 12 in comuna Rebricea, satele Rebricea, Rates – Cuza, Bolati si Draxeni, unde au disparut panourile de afisaj electoral amplasate in locurile autorizate”, spun reprezentantii formatiunii politice.
Adauga un comentariu