Eveniment-Social

Campanie pentru colectarea deseurilor electrice si electronice in trei localitati iesene

Publicat: 09 mai 2012
1
Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, alaturi de primariile Belcesti, Coarnele Caprei si Fantanele, desfasoara o noua actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), in cadrul campaniei „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”. 
Sambata, 12 mai, intre orele 10.00 – 17.00, locuitorii din Belcesti, Coarnele Caprei si Fantanele care vor sa scape in mod responsabil de echipamentele electrice si electronice vechi sau defecte, o pot face aducand deseurile in punctele de colectare special amenajate:
Comuna Belcesti
1. Primaria Belcesti
2. Liceul Victor Mihailescu Craiu
3. Sat Liteni – Scoala generala Liteni
4. Sat Munteni – Scoala Generala Munteni
Comuna Coarnele Caprei
5. Primaria Coarnele Caprei
6. Scoala generala nr. 1 Coarnele Caprei
7. Sat Arama – Scoala generala Arama
8. Sat Petrosica – Scoala generala Petrosica
Comuna Fantanele
9. Primaria Fantanele
In cazul unor obiecte mari sau grele pe care cetatenii doresc sa le incredinteze centrelor de colectare, acestea pot fi preluate gratuit de la domiciliu. Pentru informatii suplimentare despre programarea unui transport gratuit, este disponibil numarul de telefon 0765.622.140 pana sambata, 12 mai, intre orele 09.00 – 16.00. 
Asociatia RoRec va organiza pentru participanti si o tombola cu premii, cate una in fiecare comuna. La Primaria Belcesti, sambata, 12 mai, la ora 19.00, vor fi anuntati castigatorii celor 14 premii puse in joc de partenerii Philips si Skil: 4 masini de tuns iarba, 5 cafetiere, 5 fiare de calcat.
Pentru deponentii din comuna Coarnele Caprei, tragerea la sorti va avea loc tot sambata, de la ora 18.00, la sediul primariei. Cei care vor fi trasi la sorti pot pleca acasa cu un premiu de la Philips si Skil, constand intr-una dintre cele 7 masini de gaurit sau unul dintre cele 3 mixere.
Deponentii din comuna Fantanele vor fi premiati sambata, 12 mai, de la ora 17.00, la Primaria Fantanele si pot castiga una dintre cele 5 masini de gaurit sau unul dintre cele 5 mixere oferite de partenerii Philips si Skil.Adauga un comentariu