Eveniment-Social

Campanii inedite derulate de un important liceu din Iasi

Publicat: 11 sept. 2013
1
Liceul Teoretic de Informatica Gr. MoisilIasi continua Campania de promovare a „Drepturilor Cetatenilor Europeni” si a „Votului Europarlamentar„, prin mai multe activitati desfasurate de echipa de proiect „Euroliis„, formata din 24 de elevi si doi profesori coordonatori.

In urma cu trei saptamani s-a realizat o caravana de informare in judet, cu finalitate intr-un liceu din mediul rural, anume Liceul Tehnologic Tatarusi si de asemenea un flash-mob la Iulius Mall. Proiectul participa la competitia EUROSCOLA din acest an, propusa de Biroul de Informare al Parlamentului European.

Programul prevede activitati in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Iasi, ce se vor desfasura in doua centre de plasament diferite, ce gazduiesc tineri cu varste cuprinse intre 16 si 18 ani, derulate si in ziua de vineri, 13 septembrie.

De asemenea, incepand cu 16 septembrie, publicul poate vizita expozitia de fotografii din Campania echipei Euroliis, gazduita de Fundatia „Alexandrescu” de la Casa de Cultura „Mihai Ursachi” Iasi, urmata de un flash mob in Piata Unirii, pe 15 septembrie, si o dezbatere cu invitati din mediul universitar iesean si din zona europolitica.

Adauga un comentariu