Eveniment-Social

Campioana la 40 de pahare: alcoolemie 3 – FOTO, VIDEO

Publicat: 11 mart. 2012

O batrana a fost transportata la Centrul de Trauma si Toxicologie Sf. Ioan din Copou dupa ce a consumat alcool in exces. De Sfintii 40 de mucenici, femeia in varsta de 67 de ani, care isi duce traiul pe strazi si la adapostul de noapte din C. A. Rosetti, avea o alcoolemie de 2,0 mg/l alcool pur in sange. „Excesele etanolice au creat din nou probleme, prin adresabilitatea in serviciul de urgenta existand chiar paciente petrecarete care, la 67 de ani, au ajuns cu alcoolemii de 290 mg%, necesitand masuri terapeutice de resuscitare respiratorie si volemica complexe”, a declarat Tudor Ciuhodaru, medic in Unitatea de Primire Urgente.

Zeci de ieseni au cerut ajutorul medicilor pentru afectiuni aparute dupa excesul de alcool, dar si alimentar. „Afectiunile digestive au dominat patologia, ele cuprinzand crize ulceroase, gastroduodenite, colici biliare, pancreatite, dar abaterile de la regimul igienodietic au dus si la cresterea numarului de cazuri de afectiuni cardiovasculare, precum hipertensiune, angina pectorala sau metabolice, diabet dezechilibrat, guta„, a mai declarat medicul Tudor Ciuhodaru.loading...

Comentarii
  • Ce mi-ar place sa va dea asta in judecata si sa pretinda citeva miliarde ca sa falimenteze si Spiridonul, sa-l bage in puscarie pe Birliba si sa duca la vale si BZI ul.

Adauga un comentariu