Magazin

Campioana olimpica, prinsa la furat

Publicat: 13 dec. 2014
1

Fosta mare inotatoare Laure Manaudou din Franta a fost arestata joi dupa amiaza sub acuzatia de furt in parcul de distractii Disneyland din Paris, dupa ce au fost gasite asupra ei articole in valoare de 200 de euro.

Sportiva franceza, campioana olimpica in proba de 400 de metri se afla alaturi de o prietena intr-un magazin din celebrul parc.

Potrivit celor de la L Equipe, la iesire, fosta sportiva in varsta de 28 de ani a fost oprita de agentii de securitate ai parcului care i-au cerut sa-si deschida poseta unde au gasit suveniruri a caror valoare era de 200 de euro fara a avea bonuri iar asupra prietenei sale produse in valoare de 300 de euro.

Responsabilii cu paza au chemat politia, care le-a condus pe cele doua la sectie unde au dat declaratii.

Administratia parcului de distractii nu a depus plangere impotriva lor, acestea platind ulterior bunurile.

La putin timp dupa eveniment, Manadou a acuzat presa, pe una din retele de socializare, ca minte in legatura cu aceasta intamplare.

Laure Manadou este cea mai de succes inotatoare din Hexagon, avand in palmares 37 de medalii internationale si este sora mai mare a actualului campion olimpic de la Londra in proba de 50 de metri liber, Florent Manadou, care a dominat in aceasta luna Mondialele in bazin inchis de la Doha, unde a castigat trei medalii de aur.
Adauga un comentariu