News Flash:

Campusul din Tudor prinde gustul cartofilor belgieni - FOTO

13 Februarie 2018
3168 Vizualizari | 4 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6243 RON (-0.0049)
USD: 3.9431 RON (-0.0071)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

CARTUF, Belgian Fries incepe cu povestea unui nou concept pe piata ieseana, adus chiar sub geamul studentilor, in Campus Tudor Vladimirescu, intre T17 si T18. 

Pragmatici si pretentiosi din fire, iesenilor le place sa manance bine, intr-un timp scurt, sa fie ieftin, foarte bun la gust si daca se poate si sanatos in acelasi timp. 

Despre asta este CARTUF: cartofi proaspeti, necongelati, curatati in fiecare dimineata, prajiti pe loc in stil belgian si asezonati cu un amestec de condimente inedite. Sosurile de pe cartofi sunt ca cireasa de pe tort - fac spectacol in 10 acte: Hannibal, Ciboulette, Andalouse, Brasil, Algerian, Pepper, Samourai, Ketchup, Maioneza, Barbeque.  

Diminetile ne gasesesc selectand si curatand cartofii proaspeti, dupa care ii taiem la dimensiunea mai mult ca perfecta. Tot procesul de preparare are loc in fata clientului care poate sa vada cum ii prajim si ii dansam prin mirodenii. Pe langa cartofii crocanti la exterior si pufosi la interior, mandria noastra sunt sosurile belgiene. Doritorii au posibilitatea sa aleaga intre 10 sortimente, fiecare cu personalitate diferita, mai picant, mai dulce sau mai aromat. Pentru cei nehotarati, suntem oricand deschisi sa oferim o recomandare pe schimb de zambete. Si le primim des! 

Cauta-ne pe Facebook pentru mai multe povesti si concursuri pregatite pentru voi. In saptamana 12-18 februarie vom oferi o portie gratuita celor care dau de veste despre CARTUF!


 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

poza_articol_2
cartuf cartofi proaspeti sosurile belgiene
Distribuie:  

Realitatea.net

RomaniaTV.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (4)

Lola  | #641617
Foarte pragmatici și pretențioși din fire sunt Ieșenii dacă bagă amidon cu sosuri la cornet!
sorta  | #641667
Buni cartofii, de fiecare data ma duc de mana cu mamica sa-mi comand trei-patru portii, ca sa-mi hranesc creierul si-asa putrezit.
NELU  | #642096
aha..oare se respecta reteta de "frites belges"si se prajesc cartofii in grasime de vita nerafinata?
Gica  |  #642097
taree!! cele mai sosuri belgiene!
din cate stiu belgienii utilizeaza la cartofii prajiti" Brussels ketjep",si "Sauce Dallas "ale caror compozitie se gaseste pe net fiind industriale !!
pofta mare va doresc!or sa se organizeze seri belgiene cu cartof prajit cu scoici!(moules frites)si altele!
Si dece nu se deschide o pravalie cu cartof pai ca la mama acasa!,?e de o mie de ori mai fain cartofu pai al romanului...da na...tre sa sune exotic si comercial!
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2018 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2290 (s) | 21 queries | Mysql time :0.108806 (s)