Software & Hardware

Camwood lanseaza Application Lifecycle Manager

Publicat: 12 iul. 2011
Camwood a lansat Application Lifecycle Manager, un serviciu cloud-based menit sa ajute echipele de aplicare sa monitorizeze folosirea aplicatiilor.

Serviciul ofera informatii in timp real cu privire la starea unei singure aplicatii, a unui grup ori a unui portofoliu de aplicatii, informatii vizand gradul de utilizare si costurile aplicatiilor.

Camwood a declarat ca produsul se dovedeste a fi o componenta-cheie in vederea optimizarii software-ului, sustinand ca acesta poate ajuta organizatiile sa economiseasca pana la 20% din costurile licentierii desktop.

Utilizata in prezent de Tube Lines, BAE Systems, Babcock, Santander si altii, solutia Application Lifecycle Manager (ALM) va beneficia de versiuni ce vor include o interfata in licenta management si durabilitatea datelor.

Bhadresh Sachania, seful PMO pentru Tube Lines, a declarat: „Camwood ALM asigura o vizibilitate imediata si exacta a starii tuturor aplicatiilor noastre, permitandu-ne sa intelegem modul in care acestea sunt folosite si de catre cine. Solutia ALM subliniaza, de asemenea, interdependentele existente intre aplicatii, permitandu-ne sa planificam transferurile in mod eficient”.loading...

Adauga un comentariu