Boli si tratamente

Cancerul mamar la barbati. Tatal cantaretei Beyoncé a fost diagnosticat cu el

Publicat: 03 oct. 2019

Tatal cantaretelor Beyoncé si Solange Knowles a fost diagnosticat cu o forma de cancer la san si va vorbi deschis despre problemele personale pentru prima data, miercuri, in emisiunea "Good Morning America", de pe postul TV ABC, potrivit tmz.com.

Nu este clar cand a fost diagnosticat cu aceasta maladie. in timp ce cancerul la san in randul barbatilor este rar, anumite cazuri sunt alarmante. Sub un procent dintre persoanele care dezvolta cancer la san sunt barbati, iar boala este mai raspandita in randul celor cu varste cuprinse intre 60 si 70 de ani. Mathew Knowles are 67 de ani, potrivit agentiei de presa Mediafax.

Potrivit Fundatiei nationale impotriva cancerului mamar, rata mortalitatii in randul pacientilor de sex masculin este mai mare decat in cel al femeilor.

Mathew Knowles s-a recasatorit cu Gena Avery in anul 2013, dupa ce a divortat, in 2011, de Tina Knowles, mama cantaretelor Beyoncé si Solange.

Producator muzical, manager si om de afaceri, Mathew Knowles s-a ocupat de trupa Destiny's Child, din care a facut parte Beyonce. De asemenea, o perioada a fost managerul fiicelor sale. sursa: descopera.roloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit