Magazin

Cancerul poate fi vindecat cu Guanabana

Publicat: 16 iul. 2013

Soursop sau Guanabana este un fruct revolutionar si necunoscut inca pe piata medicinala a lumii, probabil prin confruntarea cu marile companii farmaceutice, care nu doresc sa isi piarda din clienti.

Gustul acestui fruct este placut. Cel putin asa spun cei ce l-au incercat. Copacul soursop este mic, sub forma unui arbust si nu este foarte pretentios. Nu are nevoie de mult spatiu si creste in conditii modeste. In Brazilia este cunoscut sub numele de Graviola, in Spania i se spune guanabana si Soursop este denumirea in limba engleza.  Calitatea miraculoasa a acestuia se datoreaza efectelor sale anti-cancerigene.

Cercetarile au demonstrat ca fructul are si puternice proprietati ca agent anti-microbian, avand impact in fata infectiilor bacteriene, regleaza tensiunea arteriala, este antidepresiv, combate stresul si tulburarile nervoase, relateaza antena3.ro.

Unul dintre cei mai mari producatori de medicamente din lume a efectuat mai mult de 20 de teste de laborator prin 1970 si a ajuns la concluzia ca Soursop distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, pulmonar si pancreas. Mai mult decat atat, efectul fructului nu afecteaza celulele sanatoase.

Comentarii
Adauga un comentariu