Boli si tratamente

Cancerul stomacului

Publicat: 10 dec. 2010

Intr-un asemenea caz se pun pe stomac pe parcursul zilei comprese cu ierburi suedeze timp de 4 ore; daca bolnavul este in stare, ar fi bine ca aceste 4 ore sa le petreaca in afara patului. Numai sa aiba grija sa-i fie compresele acoperite calduros, ca sa nu se creeze o senzatie de frig din cauza evaporarii. Se pun in timpul noptii comprese cu aburi de coada-calului, iar daca se ivesc dureri mari, se aplica aceste comprese cu aburi si dimineata si dupa amiaza cate 2 ore in pat (a se vedea pentru ambele comprese „Partea generala”).

In plus fata de aceste comprese trebuie sa se bea incetul cu incetul 1 1/2-2 litri de ceai, pe cat posibil din urzici si filimici proaspete, amestecate in parti egale. In cancerul gastric incipient ajuta sucul proaspat stors al macrisului-iepurelui, 3-5 picaturi la fiecare ora, baute in ceaiul recomandat. Din scrisoarea unui participant la razboi, datata iulie 1979: „Dupa intoarcerea mea din prizonierat in 1947 am avut cancer la stomac. Doctorii m-au trimis acasa din spital considerandu-ma incurabil. Silit de imprejurari, m-am indreptat catre natura marelui nostru Creator si mi-am cautat plantele corespunzatoare: urzica, papadia, coada-soricelului si patlagina, din al caror suc am luat o data pe ora cate 1 inghititura.

Dupa numai cateva ore am remarcat ca-mi era mult mai bine, mai ales ca stomacul pastra in sfarsit putinul pe care-l mai puteam manca. A fost salvarea mea. De-atunci m-am ocu¬pat serios de plantele medicinale care-mi devenisera atat de dragi si am avut cu ele niste reusite de vindecare minunate. Caci Creatorul nostru a pus puteri tamaduitoare enorme in natura SA.

 Acum veti intelege ca ma simt deosebit de legat de fiecare om care implineste prin plantele medicinale porunca dragostei fata de aproapele sau si traieste miracol peste miracol. De aceea sa nu va lasati in nici un caz descurajata de atacuri, care de fapt sant produse numai de forte obscure. Marile bucurii legate de vindecarile prin plante se ridica cert peste toate neajunsurile omenesti care starnesc astfel de greutati!”loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit