Eveniment-Social

Cand a ajuns acasa, a ramas socat! Fiul a trait clipe de durere

Publicat: 21 sept. 2016
1
In ziua de marti, 20 septembrie 2016, fiul unei femei din Iasi a ramas traumatizat cand si-a gasit mama in stare de inconstienta in casa. In urma constatarii a apelat rapid la numarul unic de urgente 112 pentru a solicita interventia unei ambulante. La fata locului au sosit si politistii pentru a investiga situatia.

Citeste si: EXCLUSIV! Un avocat iesean, mort de beat, a accidentat mortal o persoana si a fugit de la locul faptei. A fost ARESTAT preventiv pentru 30 de zile – FOTO,VIDEO UPDATE

„Echipajul medical de urgenta cu medic al Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Iasi, a intervenit marti, 20 septembrie 2016, in urma apelului la 112 inregistrat la ora 10:10, in strada Diminetii din Iasi, pentru o persoana de sex feminin inconstienta. La locul solicitarii a fost gasita o femeie de 51 de ani decedata, cu semne de moarte biologica instalate, a fost gasita de fiul acesteia. A fost anuntata Politia pentru cercetari”, a declarat purtatorul de cuvant SAJ Iasi, asistent medical principal, Pralea Nicolai.
Adauga un comentariu