Magazin

Cand a mintit MONSTRUL de la Caracal? Ce nu se potriveste in ancheta

Publicat: 21 sept. 2019

Tonel Pop, avocatul Luizei Melencu, fata disparuta in luna aprilie in Caracal, sustine ca reconstituirea in acest caz a fost facuta ca o parodie.

Imagini noi cu Luiza Melencu, care iti vor rupe sufletul – FOTO

Fiind o speta foarte complexa care a starnit revolta publica si interes national, chiar international, mi-am permis sa spun anumite lucruri. Dinca nu numai ca a indicat altceva, avem o alta problema. Reconstituirea nu este conforma cu nimic din ceea ce indicat el vreodata. Reconstituirea este facuta ca o parodie. Totul este un scenariu suprapus cu un alt scenariu si cu un alt scenariu. Vorbim de grupuri de interese, de chestiuni foarte grave incepand cu autoritatile. Faptul ca autoritatile sunt cercetate la randul lor si acum colegii vin sa ia de la capat ce au facut acestia este clar ca acest caz se conduce pentru a nu fi pedepsiti cei care nu au facut ce trebuie. Gestionarea cazului e sa nu cada vinovati colegii de dinainte, nu sa afle adevarul. Asta este impresia mea! Exista sanse sa aflam ce s-a intamplat cu fetele, dar lupta este extraordinara.

Suntem tratati ca infractori iar Dinca este tratat ca un VIP, ca un om deosebit.

La un moment dat se facea o reconstituire in care Dinca incerca sa impacheteze o papusa din vata. Incercand sa impacheteze era foarte greu. Va dati seama cum era sa impacheteze un om? A transpirat si cand toate lumea filma si fotografia nu se auzea nici musca, Dinca suparat se indreapta catre un politist si zice sa il ajute ca sa traga sacii pe manechin. Acel domn politist intr-o secunda, inconstient, din reflex, a trecut langa Dinca sa il ajute. Putem sa deducem ca Dinca nu putea sa faca singur ceea ce spune ca a facut”, a declarat Tonel Pop, sambata, la Antena 3.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit