Stiri si curiozitati

Cand a sunat la 112, Alexandra Macesanu nu a spus „Vine, vine” ci…

Publicat: 12 sept. 2019

Alexandra Macesanu nu a spus „Vine, vine” atunci cand a sunat la 112 si a spus ca a fost violata in casa lui Gheorghe Dinca, ci „Bine, bine”, diferenta putand modifica ancheta. Unchiul fetei, Alexandru Cumpanasu, a declarat, miercuri,ca cere ca apelurile a doua persoane la 112 sa fie facute publice.

Alexandru Cumpanasu a declarat, miercuri, in fata DIICOT, ca in ziua cand Alexandra Macesanu a sunat la 112 au mai fost inregistrate alte doua apeluri, de la o vecina a lui Gheorghe Dinca si de la o alta persoana, familia solicitand sa stie ce contin acele apeluri.

„Mai sunt doua inregistrari. Asta am cerut eu procurorului general de mai bine de doua saptamani. Sunt doua inregistrari, una de la vecina lui Dinca si inca o persoana care au sunat la 112 in acea seara si care au legatura cu cauza. Fata de acele doua inregistrari am cerut noi, familia, ca DIICOT sa le primeasca si sa ne spuna ce e cu ele. Acest lucru, din cate stiu eu, nu s-a intamplat”, a spus Cumpanasu.

Potrivit acestuia, sunt detalii in apelul la 112 al Alexandrei, care pot schimba cursul anchetei.

„Fac o precizare importanta: Cred ca cei care au ascultat prima data inregistrarile si au dat niste concluzii au gresit. Am ascultat si eu inregistrarile chiar daca mi-a fost foarte greu (…). Nu a spus Alexandra nicio secunda , ci . Este o foarte mare diferenta in aceasta ancheta. Pentru ca a cam fost terenul pentru a afirma ca Dinca ca este autorul acestor rapiri si posibile crime, ceea ce eu nu cred. Fata spune , pentru ca i se spusese sa elibereze linia. Este un lucru important”, a afirmat Cumpanasu.

Familia Alexandrei Macesanu a cerut, totodata, la DIICOT, o confruntare dintre Gheorghe Dinca si o persoana care s-a aflat in casa acestuia.

„Cerem si o confruntare intre un martor care a declarat negru pe alb ca se afla in anturajul lui Gheorghe Dinca si in casa lui Dinca. A spus cu subiect si predicat ca Dinca ar fi efectuat trafic de persoane si ca familia acestuia, respectiv copiii acestuia, o parte din ei, toti stiau, dar o parte din ei le preluau si le duceau (victimele – n.r.) in alta tara. Este la dosar. Trebuie sa fim ridicoli sa nu verificam aceasta pista. Acea persoana a stat in casa lui Dinca. Aceasta confruntare este vitala. Este o confruntare intre aceasta persoana si restul familiei pentru a vedea care este adevarul”, a mai spus Cumpanasu.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit