Stiri si curiozitati

Când e bine să te tunzi? Iată ce se întâmplă când luna este în descreștere

Publicat: 29 sept. 2022
Când e bine să te tunzi Iată ce se întâmplă când luna este în descreștere
Miercuri este o zi ideală de tuns pentru persoanele care se confruntă cu dezordine în minte și în suflet.

Dacă nu știi când este bine să te tunzi, ai ajuns în locul potrivit! În acest articol, te invităm să descoperi ce se întâmplă când luna este creștere sau în descreștere și care este cea mai bună zi în care trebuie să îți tunzi părul.

Potrivit unor studii, fazele lunii sunt în strânsă legătură cu corpul uman. Acestea au un rol important în ceea ce privește echilibrul organismului și modul în care crește și cât de sănătos este părul. Astfel că, atunci când vrei să te tunzi, trebuie să te gândești la fazele lunii și la poziția sa în semnul astrologic.

Modul în crește părul este, se pare, puternic influențat de ciclul lunar de 28 de zile, părul crescând, de regulă, aproximativ 1-2 centimetri pe lună. Specialiștii sunt de părere că cea mai bună perioadă pentru tunderea părului este atunci când luna se află în creștere, deoarece se spune că părul crește mai repede. Însă, dacă alegi să te tunzi atunci când luna este în descreștere, părul va crește mai greu, dar va fi mai sănătos.

Iată în ce zi a săptămânii este bine să te tunzi.

toate fazele lunii
Potrivit unor studii, fazele lunii sunt în strânsă legătură cu corpul uman.

Când e bine să te tunzi? Lunea, miercurea sau sâmbăta?

Poate că nu știai, dar rapiditatea cu crește părul este influențată de ziua în care alegi să te tunzi, nu doar de fazele lunii. Astfel, dacă alegi să te tunzi luni, părul va crește mai repede și va fi mai bogat, iar dacă alegi să te tunzi vinerea, este foarte important să nu îți schimbi coafura, deoarece părul își va pierde vitalitatea.

Luni (Luna)

Deși pare absurd, dacă te tunzi lunea, vei scăpa de tristețe și de plictiseală, iar părul va avea mai multă strălucire. Imediat ce scapi de vârfurile uscate, te părăsesc și emoțiile negative sau problemele acumulate de-a lungul timpului. De precizat este că, în această zi, nu se pot tunde cei care s-au născut marțea, miercurea sau duminica.

Marți (Marte)

Marți este bine să se tundă cei care au probleme de sănătate și vor să scape de monotonia care le-a marcat viața. Însă, dacă te-ai născut luni sau vineri, evită să te tunzi marțea.

Miercuri (Mercur)

Miercuri este o zi ideală de tuns pentru persoanele care se confruntă cu dezordine în minte și în suflet. În acest fel, se activează gândirea logică, memoria se îmbunătățește, iar capacitatea de învățare crește. De asemenea, se pot crea noi contacte cu persoane și companii, care pot fi de mare ajutor în viitor. Dacă te-ai născut într-o zi de joi, evită să te tunzi miercuri.

o femeie care se tunde
Miercuri este o zi ideală de tuns pentru persoanele care se confruntă cu dezordine în minte și în suflet.

Joi (Jupiter)

Dacă alegi să te tunzi joia, trebuie să știi că în relațiile tale vor apărea schimbări considerabile. Astfel, se vor soluționa probleme de ordin social, care păreau să nu aibă rezolvare. Tunde-te în această zi, dacă simți că norocul nu este de partea ta ori că viața este nedreaptă cu tine. Această zi nu este prielnică pentru cei născuți într-o zi de miercuri.

Vineri (Venera)

Vinerea este o zi extraordinară pentru a-ți schimba coafura, dar și aspectul fizic. În cazul în care îți place cum arăți, evită această zi. Nu te tunde vinerea nici dacă te-ai născut în ziua de marți.

Sâmbătă (Saturn)

Sâmbăta este o zi care te ajută să îți restaurezi părul degradat și să îți îmbunătățești viața. Mai mult, contribuie și la stabilizarea psihicului, dar și la bunăstarea materială. Nu te tunde sâmbăta, dacă te-ai născut într-o zi de duminică.

Duminică (Soare)

Duminica nu este o zi bună pentru tuns, deoarece riști să îți pierzi norocul, fapt ce poate reprezenta un pericol pentru finalizarea oricăror activități. Acest lucru se poate răsfrânge în special persoanelor născute în ziua de luni.

o femeie care are două foarfece în mâini
Sâmbăta este o zi care te ajută să îți restaurezi părul degradat și să îți îmbunătățești viața.Adauga un comentariu