News Flash:

Cand faci snitele, in loc de pesmet, da pieptul de pui prin asta - O sa vezi de ce, e diferenta mare

21 Noiembrie 2017
4270 Vizualizari | 0 Comentarii
Snitele

Ingrediente:

600 g piept de pui

150 g parmezan ras marunt

2 oua

100 g pesmet

sare si piper, rozmarin

putin patrunjel proaspat (optional)

Mod de preparare:

Pui in crusta de parmezan – reteta simpla, delicioasa, rapida si extrem de gustoasa!
O alternativa mai rapida si mai sanatoasa la clasicul snitel – mai ales daca decizi sa il faci la cuptor in loc sa prajesti in tigaie!

Citeste continuarea pe culinar.bzi.ro

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1469 (s) | 21 queries | Mysql time :0.025048 (s)