News Flash:

Cand faci snitele, in loc de pesmet, da pieptul de pui prin asta - O sa vezi de ce, e diferenta mare

21 Noiembrie 2017
4943 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6669 RON (+0.0011)
USD: 4.0761 RON (+0.0268)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Snitele

Ingrediente:

600 g piept de pui

150 g parmezan ras marunt

2 oua

100 g pesmet

sare si piper, rozmarin

putin patrunjel proaspat (optional)

Mod de preparare:

Pui in crusta de parmezan – reteta simpla, delicioasa, rapida si extrem de gustoasa!
O alternativa mai rapida si mai sanatoasa la clasicul snitel – mai ales daca decizi sa il faci la cuptor in loc sa prajesti in tigaie!

Citeste continuarea pe culinar.bzi.ro

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

RomaniaTV.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2018 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2141 (s) | 23 queries | Mysql time :0.064929 (s)