Cancan

Când începe Insula Iubirii? Iată cine va prezenta emisiunea, după doi ani de pauză

Publicat: 01 dec. 2021
Când începe Insula Iubirii Iată cine va prezenta emisiunea după doi ani de pauză
Insula Iubirii revine pe micile ecrane cu noi surprize. Sursa foto: Facebook/ Temptation Island - Insula Iubirii

Vești extraordinare pentru fanii emisiunii de la Antena 1. „Insula Iubirii” revine cu provocări inedite pentru cuplurile ce vor să își testeze relația. S-a aflat când începe îndrăgitul show și cine îl va prezenta, după doi ani de pauză.

Insula Iubirii este renumitul show de televiziune, care depășește imaginația! S-a bucurat de un real succes în 19 ţări, printre care SUA, Marea Britanie, Australia, Brazilia, Argentina, Rusia, Suedia, Danemarca şi Portugalia. Nici în România nu a fost ignorat, adunând mii de fani. Formatul emisiunii prezintă cupluri, care au relaţie de lungă sau de scurtă durată şi care îşi doresc să testeze fidelitatea şi sentimentele pe care le împărtăşesc cu persoana iubită.

Când începe Insula Iubirii și de cine va fi prezentată

Insula Iubirii revine pe micile ecrane cu noi surprize. Cuplurile vor avea parte de noi provocări și vor fi nevoite să reziste unor noi ispite. Filmările sezonului șase sunt în plină desfășurare, după ce pandemia de COVID-19 le-a dorit amânate timp de doi ani. Însă, după o lungă absență, Radu Vâlcan a făcut marele anunț.

”Sunt foarte bucuros să vă anunţ că am inceput deja filmările pentru cel mai nou sezon Insula Iubirii, într-o locaţie de vis, în Coconut Island, o insulă cu totul specială, de lângă Phuket. Până acum, toate sezoanele ne-au surprins diferit şi vă asigur că nici de această dată nu vor exista excepţii. Insula Iubirii e pregătită să îi pună din nou pe concurenţi faţă în faţă cu alegerile care le vor schimba vieţile”, a spus prezentatorul Radu Vâlcan.

radu vâlcan îmbrăcat în roșu
Radu Vâlcan este prezentatorul emisiunii „Insula Iubirii”

Prezentatorul a adăugat că sezonul șase va fi o încununare de succes a ceea ce înseamnă, de fapt, Insula Iubirii: „Acum va fi cu totul și cu totul special”, a mai spus Radu Vâlcan.

„Într-adevăr, aici totul este spectaculos, suntem într-o locație absolut spectaculoasă, exclusivistă. Concurenții sunt cazați, cum spuneam mai devreme, în locații exclusiviste, senzaționale, în compania multor ispite. Pentru că sunt foarte, foarte multe ispite, mai multe ca niciodată. Deci totul este o surpiză totală și pentru concurenți, și pentru toată lumea, pentru fanii emisiunii. De data asta, Insula Iubirii, sezonul șase, este cu totul și cu totul deosebită, pentru că, mai mult ca niciodată, surprizele sunt extraordinare.

Concurenții, ca de fiecare dată, vin extrem de încrezători în ei, vin cu gânduri mari, dar îi văd pozitivi, îi văd puternici, la fel cum sunt și ispitele, sunt mult mai puternice, așa că, cu siguranță, pentru fanii emisiunii va fi o surpriză totală în acest sezon. Sezonul șase va fi o încununare de succes a ceea ce înseamnă, de fapt, Insula Iubirii. Acum va fi cu totul și cu totul special.”, a declarat Radu Vâlcan la Observator.

Radu Vâlcan: „Insula Iubirii este un exercițiu bun pentru a învăța să știi să îl asculți pe cel de lângă tine”

Timp de mai multe zile, câteva cupluri din România locuiesc în Thailanda, pe insule separate, fete cu fete, băieţi cu băieţi. Ei vin aici pentru a-și testa relația, rezistând tentației mai multor ispite, care mai de care mai atractive.

Filmările de anul trecut ar fi trebuit să se țină în Republica Dominicană. Însă, se pare că tot Thailanda este insula tentației. Coconut Island va găzdui, în acest an, cupluri și ispite, deopotrivă, care vor face un show de zile mari.

Iată ce spune Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii, despre Insula Iubirii:

”Din experiența de până acum, cred că Insula Iubirii este un exercițiu bun pentru a învăța să știi să îl asculți pe cel de lângă tine pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă și ca să poți să îi oferi sprijinul pe care îl caută pentru a depăși un impas. Așa că sunt nerăbdător să întâlnesc cuplurile din cel de-al șaselea sezon care chiar își doresc să afle cine sunt cu adevărat”, a spus Radu Vâlcan, potrivit a1.ro

insula coconut din thailanda
Coconut Island este o insulă din Thailanda.Adauga un comentariu