Stiri si curiozitati

Cand incepe noul sezon Chefi la Cutite si cine l-a invatat pe chef Scarlatescu sa gateasca

Publicat: 23 apr. 2019

Pentru Catalin Scarlatescu, jurat al show-ului, gastronomia este mostenire de familie, marturisind ca cea care l-a inspirat inca din primii ani de viata in ceea ce priveste bucataria a fost chiar una dintre rudele sale foarte apropiate cu care a avut o relatie foarte buna.

Noul sezon Chefi la Cutite va fi mult mai diferit fata de cele care au aparut pana acum. „Familii la cutite” se va numi sezonul sepcial care va fi difuzat incepand cu 30 aprilie pe Antena 1.

Fiecare echipa va fi compusa din 4 membri ai aceleiasi familii, ce vor participa ca grup si vor gati impreuna la bancul de lucru. Mame, tati, copii si bunici se vor reuni intr-o competitie in care munca in echipa si completarea reciproca vor conta cel mai mult. Mai mult decat atat, si anumite vedete curajoase isi vor incerca norocul in arena culinara de la Antena 1, alaturi de cei dragi, aliatii lor de incredere, iar telespectatorii vor avea ocazia sa ii vada pe acestia intr-o postura cu totul si cu totul diferita.

In urma jurizarilor pe nevazute, o parte dintre familii vor ajunge in etapa de battle, alese de fiecare dintre chefii Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu pentru a lupta alaturi de ei in arena culinara. Tocmai din acest motiv, in sezonul special Chefi la cutite – Familii la cutite, razboiul culinar al juratilor va continua, caci fiecare doreste sa adauge in palmares inca o victorie.

Cine l-a invatat pe chef Scarlaescu sa gateasca

Gustul mancarii s-a format in copilarie pentru Catalin Scarlatescu si chiar daca acum este pus in lumina prin meseria de chef, cele mai bune preparate sunt pentru faimosul jurat cele care ii aduc aminte de bunatatile pregatite, cu drag, de catre bunica sa, Amalia, cea care l-a si invatat sa gateasca.

“Ea m-a invatat tot ceea ce stiu astazi. Tot cu ea am gatit prima mea mancare de cartofi, atunci cand avem vreo opt ani. Bunica mi-a aratat in copilarie ce inseamna mancarea cu gust si toate preparatele ei mi-au ramas in suflet. Tin minte ca gatea la inceputul saptamanii mancare de cartofi si fasole scazuta, care sambata se transforma in fasole batuta. La desert aveam faimoasa prajitura cu bulion, preferata mea. Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispozitie, dar reusea sa ne puna pe masa retetele ei de suflet, retete pe care le-am dus mai departe cu mine pana in ziua de azi”, a spus el.

“Nu a existat Paste in care sa nu pun pe masa reteta speciala de drob a bunicii si ori de cate ori o gatesc, imi amintesc de mirosul fabulos din bucataria ei din aproprierea sarbatorilor. Reusea sa ne ofere tot ce avea mai bun din ingrediente simple”, a mai adaugat acesta.



loading...

Adauga un comentariu