Secretele istoriei

Cand renunta la tron regina Elisabeta a Marii Britanii? Cine o va mosteni

Publicat: 07 feb. 2019

Regina Elisabeta sarbatoreste azi 67 de ani de cand se afla pe tronul Regatului Unit al Marii Britanii. Abdicarea majestatii sale este din ce in ce mai discutata in presa de peste tot. Se pare ca atributiile vor fi luate de catre Printul Charles, fapt pentru care regina a inceput deja sa-l pregateasca, potrivit unor surse apropiate familiei regale britanice. Acum, regina Marii Britanii isi cauta majordom si se bucura de lucrurile care vin in viata ei.

Aceasta a anuntat de curand ca este in cautarea unui majordom care sa se ocupe de Palatul Buckingham. Acesta trebuie „sa fie capabil sa munceasca in permanenta la standarde inalte“, potrivit express.co.uk. „Va veti ocupa de toate serviciile, de la pranzuri oficiale la receptii, oferind o experienta exceptionala pentru toti oaspetii“, mai arata anuntul.

Cand va renunta regina Elisabeta a Marii Britanii la tron?

Printesa Elisabeta a Marii Britanii a urcat pentru prima data pe tron pe data de 6 februarie, in 1952. La momentul acela, Regele George al IV-lea, tatal sau, s-a stins din viata dupa un cancer la plamani. Regina avea atunci doar 25 de ani.

Surse apropiate familiei regale au declarat ca regina Elisabeta se pregateste sa renunte la tron, astfel ca Printul Charles va fi cel care va avea grija de toate atributiile monarhice ale Majestatii. Printul Charles va deveni Print Regent, preluand prerogativele regale in anul 2021, cand regina Elisabeta va implini 95 de ani.

Regina Elisabeta a Marii Britanii isi cauta majordom!

Un anunt de la Casa Regala spune ca isi cauta majordom care „sa fie capabil sa munceasca in permanenta la standarde inalte“. In anunt se sugereaza faptul ca este importanta slujba in cauza si ca va da bine in CV.„Vom fi alaturi de tine la fiecare pas si, dupa pregatirea initiala, te vom sustine sa obtii calificarea si acreditarea in acest domeniu“



loading...

Adauga un comentariu