Stiri si curiozitati

Cand revine Adela Popescu la „Vorbeste lumea”! Ce se intampla cu Lora, inlocuitoarea ei

Publicat: 12 iun. 2019

Adela Popescu a nascut al doilea copil in urma cu aproximativ sase luni al doilea copil. Ea a luat o pauza de la emisiunea pe care o prezinta la Pro TV si a intrat in concediu de maternitate. Se pregateste acum sa revina in forta!

Ani la rand, Adela Popescu a prezentat emisiunea „Vorbeste lumea” de la Pro TV alaturi de Gabriel Coveseanu. Fac o echipa pe cinste pe care publicul o adora. Iata ca de-a lungul anilor au avut loc anumite schimbari. Adela Popescu a ramas insarcinata, iar locul i l-a luat diverse vedete, ba chiar si Ruby.

Iata ca acum, lucrurile au stat diferit. Nu a mai avut loc nicio rotatie de vedete, Lora pare a fi cu norma intreaga. De cand Adela a intrat in concediu de maternitate cu al doilea copil, Lora i-a luat locul.

Conform Libertatea, in mod normal, in august, cei care i-au devenit fani prezentatoarei Lora ar trebui sa-si ia adio de la ea, pentru ca in ultima luna a verii se intoarce titulara postului, Adela Popescu. In mod exceptional insa… nu-si vor lua adio, ci la revedere, pana la toamna. Conform unor surse din PRO TV, Lora e in gratiile sefilor, care vor s-o tina in continuare pe micul ecran, si e in carti pentru urmatoarele proiecte pe care le pregateste trustul din Pache Protopopescu pentru grila de toamna.

Cantareata Lora s-a obisnuit cu rolul de prezentator la „Vorbeste lumea'. Ce dificultate a intampinat la una dintre editii

Lora este una dintre cele mai iubite cantarete de la noi. Pe langa faptul ca urca des pe scena, la concerte, ea prezinta si emisiunea „Vorbeste lumea' de la Pro TV, in locul Adelei Popescu. Artista s-a acomodat cu noul job, insa a avut parte si de o mica dificultate, la una dintre editii. EXCLUSIV pentru VIVA!, ea a povestit prin ce a trecut.  loading...

Adauga un comentariu