Titlurile zilei

Când treci pe lângă această vilă din Iași, te trec fiori reci! Puțin sunt cei care nu varsă o lacrimă când văd acest loc

Publicat: 22 iun. 2022
Casa cu poze, afișul de la poartă
Vila lui Dragoș Strugaru din Iași îți provoacă fiori reci

Dragoș Constantin Strugaru, un tânăr din comuna Popricani, din Iași, s-a stins la vârsta de 31 de ani. Acesta a murit în Germania, chiar înainte cu câteva luni să se căsătorească. Nunta era plănuită, casa era construită și avea toată viața înainte, însă totul s-a năruit într-o secundă

Pe casa lui Dragoș Constantin Strugaru, din satul Vulturi, comuna Popricani, din Iași, stă atârnată o fotografie imensă cu chipul acestuia. Trecătorii rămân uimiți când văd acest lucru și își pun tot felul de întrebări, însă puțini știu că tânărul ieșean a murit în urmă cu doi ani, în Germania. Familia băiatului, răpusă de durere, a ales să creeze un afiș uriaș cu poza băiatului, pe care a agățat-o chiar pe fațada casei, iar pe gard a pus alte două poze cu tânărul mort și cu un mesaj înduioșător. Toate acestea, pentru a păstra vie amintirea fiului lor care a murit la vârsta de 31 de ani.

„Acolo este casa unui băiat de la noi din comună, e casa pe care el, din munca lui, și-a construit-o. Era un băiat tânăr și extrem de muncitor, lucra ca șofer de TIR în Germania. În urmă cu doi ani, a murit, după ce a căzut de pe casă în timp ce încerca să repare acoperișul. A murit acolo, în Germania. Părinții lui au ales să pună pozele alea mari cu el acolo, la casa lui. Probabil așa au simțit ei să facă pentru el să rămână din tot ce a fost el. Ce e și viața asta, muncești până nu mai poți, îți faci casă mare și mâine nu mai ești și nu iei nimic cu tine”, a povestit un vecin de-al băiatului.

Dragoș Strugaru urma să se căsătorească

Tragicul accident s-a întâmplat chiar cu două luni înainte de nunta lui Dragoș Strugaru. Tânărul avea nunta plănuită în două luni, iar viitoarea lui soție abia ajunsese la el în Germania, pentru a pune  la punct toate detaliile. Cu aproape două luni înainte de nuntă, părinții l-au condus pe Dragoș la altar, dar, din păcate, în sicriu.

„Era plecat de mai mulți ani și era un șofer foarte bun. Era un copil minunat și avea și el o iubită cu care urma să se căsătorească. Cu aproape două luni înainte de nuntă, l-au înmormântat. Nu cred că există durere mai mare pentru un părinte. Erau așa de frumoși împreună. Știu că și fata aceea e tot de la noi din comună și a suferit enorm după cele întâmplate. Am auzit că a mers și la psiholog, a fost greu. Mare păcat de el și de ea”, a adăugat un alt vecin din sat.

Un alt ieșean a murit după ce a căzut de pe casă

În edițiile anterioare, reporterii BZI au scris despre povestea tristă a altui ieșean care a murit după ce a căzut de pe casă. Ionuț Turca avea 33 de ani și abia reușise să își pună viața în ordine, după o copilărie tristă și zbuciumată. Ieșeanul a murit la sfârșitul săptămânii trecute, după ce a căzut de la înălțime la locul de muncă. Acesta a avut parte de o viață chinuită, a crescut într-o familie cu probleme financiare. Tatăl tânărului a murit în urmă cu câțiva ani, iar, de atunci, Ionuț Turca locuia în satul Vânători, din comuna Popricani, județul Iași, alături iubita sa, de mama și de fratele lui.

Casa în care aceștia stăteau era una fără prea multe condiții, iar, după moartea tatălui, au reușit să o renoveze. Cel mai trist este că acesta avea o iubită care este însărcinată, iar el urma să devină tată pentru prima dată.
Comentarii
  • Domnule manajer de la fabrica de copii Elena Doamna va rugam frumos in numele la toti colegii de munca sa ne dati tichetele de vacanta sa mergem si noi in concediu ! La toate spitalele
    s-au dat tichete ,spit Spiridin ,spit Cfr ,spit d3 copii
    Noii stim ca pt Dvs nu sunt asa importante aceste tichete ,ca dvs aveti salar mare de 30.000 lei lunar plus bonus de performanță inca 25% ,plus afacerile cu medicamente ,afaceri cu angajarile ,afaceri cu echipamente medicale . Apropo cand ne reparati si noua toaletele alea ca sunt mizerabile !

Adauga un comentariu