News Flash:

Candidatii nu vor Facultatea de Textile

21 Iulie 2008
1351 Vizualizari | 1 Comentarii
• In cazul Universitatii Tehnice, cei mai putini candidati s-au inregistrat la Facultatea de Textile, Pielarie si Management Industrial, aici inscriindu-se 103 de candidati pe 378 de locuri la buget • La Facultatea de Arhitectura Cantacuzino, din cadrul Universitatii Tehnice, inscrierile s-au finalizat, fiind 4 candidati pe un loc bugetat, iar probele de concurs vor fi sustinute astazi • La specializarea Biologie din cadrul Facultatii de Agricultura de la USAMV, pe cele 30 de locuri bugetate s-au inscris doar 14 candidati pana ieri, inclusiv • Nici Facultatea de Zootehnie nu este foarte cautata, la cele doua specializari, Piscicultura si Acvacultura, respectiv Zootehnie, s-au inscris doar 49 de absolventi, fiind disponibile 80 de locuri in regim bugetat


La Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi Iasi (UTI), inscrierile continua pana pe data de 27 iulie, mai putin la Facultatea de Arhitectura, Facultatea de Automatica si Calculatoare si Facultatea de Electrotehnica. Exceptie face Facultatea de Arhitectura "G.M. Cantacuzino", unde inscrierile s-au incheiat vineri, pe 18 iulie. La aceasta facultate s-au inscris 251 de candidati pe 62 locuri la buget, ceea ce inseamna patru candidati pe un loc. La Facultatea de Arhitectura mai sunt prevazute si 15 locuri nebugetate. Probele de concurs, desen tehnic si desen liber vor fi sustinute astazi, 21 iulie, iar rezultatele finale vor fi afisate pe 24 iulie. Peste doua zile, pe 22 iulie, inscrierile se vor incheia si la Facultatea de Automatica si Calculatoare. Pe cele 251 de locuri bugetate s-au inscris doar 224 de candidati, facultatea avand si 120 de locuri nebugetate. Si la Facultatea de Electrotehnica continua inscrierile, dar pana pe data de 26 iulie. Pana sambata, 19 iulie inclusiv, la UTI s-au inscris 3.741 candidati, ceea ce procentual inseamna 127 la suta. La Facultatea de Automatica si Calculatoare s-au inscris 224 de candidati, dar pe 22 iulie este ultima zi a inscrierilor, iar pe data de 24 iulie candidatii vor sustine testul grila. Cei mai multi candidati s-au inscris la Facultatea de Constructii si Instalatii, anume 899 de candidati pe 499 de locuri bugetate, la acestea adaugandu-se alte 670 de locuri nebugetate. Cei mai putini candidati s-au inregistrat la Facultatea de Stiinta si Ingineria Materialelor, anume 101 candidati pe 182 de locuri bugetate, pana sambata, 19 iulie, inclusiv, dar inscrierile se vor finaliza pe 27 iulie. La Facultatea de Textile, Pielarie si Management Industrial s-au inscris 103 candidati pe 378 de locuri la buget.

Biologia, ocolita

In topul preferintelor la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Iasi ramane Facultatea de Agricultura. In cadrul acesteia, in domeniul Ingineria produselor alimentare, specializarea Tehnologia Prelucrarii Produselor Agricole sunt 4,5 candidati pe un loc bugetat, altfel spus, pe cele 53 de locuri la buget s-au inscris 243 de candidati, cu sapte candidati mai multi decat vineri, 19 iulie. La specializarea Biologie din cadrul Facultatii de Agricultura, pe cele 30 de locuri bugetate s-au inscris doar 14 pana ieri, inclusiv. Tot la aceasta facultate, dar specializarea Agricultura, pe cele 80 de locuri in regim subventionat s-au inregistrat doar 47 de dosare pana ieri inclusiv. Nici Facultatea de Zootehnie nu este foarte cautata, la cele doua specializari, Piscicultura si Acvacultura, respectiv Zootehnie, s-au inscris doar 49 de absolventi, fiind disponibile 80 de locuri in regim bugetat. In schimb, la Facultatea de Horticultura, specializarile peisagistica si horticultura, pe cele 80 de locuri bugetate s-au inscris 105 candidati. Perioada inscrierilor se va incheia pe 23 iulie.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

biologia ocolita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

*  | #39209
Daca un salar in industria usoara ajunge la 900-1000 lei pentru un inginer cu 20 de ani vechime, nu este de mirare ca tinerii se orienteaza spre alte specializari.
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1343 (s) | 22 queries | Mysql time :0.013979 (s)