National

Candidatul bataus de la Tatarusi a recidivat

Publicat: 19 mai 2008

• Candidatul PD-L la functia de primar al comunei Tatarusi este acuzat de secretara primariei ca a imbrancit-o, a injurat-o si i-a adresat cuvinte obscene • Politistii ancheteaza acest caz

La Tatarusi, unii candidati la functia de primar fac campanie electorala cu ajutorul pumnului. Nici bine nu s-au finalizat cercetarile in care candidatul PD-L la primarie, Vasile Giurgiuveanu, este acuzat de lovirea unui satean, ca aspirantul la fotoliul de primar a si recidivat. Astfel, conform unei declaratii inaintate Politiei Municipale de Valentina Iosub, secretara la Primaria Tatarusi, aceasta sustine ca a fost agresata fizic si verbal de Vasile Giurgiuveanu.

„In data de 14 mai 2008, in jurul orelor 11.30-12.00, ma aflam la serviciu, fiind in exercitiul functiunii, cand numitul Giurgiuveanu Vasile a venit la Primaria Tatarusi si fara nici un motiv anume a inceput sa faca scandal, adresandu-mi injurii, amenintari si imbrancindu-ma. Rugandu-l sa se linisteasca pentru ca se afla intr-o institutie publica, acesta mi-a adresat si cuvinte obscene greu de reprodus si m-a imbrancit din nou”, a declarat Valentina Iosub in fata politistilor. De altfel, din cate se pare, candidatul PD-L care ravneste la functia de primar nu este la prima abatere de acest gen. Un barbat din comuna Tatarusi sustine ca a fost batut pentru simplul fapt ca a avut curajul sa-l intrebe pe candidatul PD-L la functia de primar de ce face campanie electorala inainte de termenul stabilit pentru acest lucru. Mihai Sava, in varsta de 45 de ani, din comuna Tatarusi, se afla in urma cu cateva saptamani in centrul comunei alaturi de alti cetateni. La un moment dat, in acel loc a sosit si Vasile Giurgiuveanu, candidatul PD-L la functia de primar al comunei Tatarusi. Conform afirmatiilor lui Sava, candidatul PD-L la functia de primar l-a atacat cu pumnii si picioarele pana l-a doborat la pamant. Plin de sange si cu fata umflata din cauza loviturilor incasate, barbatul abia a ajuns acasa. Imediat ce s-a vazut acasa, barbatul a sesizat Politia prin numarul de urgenta 112. Astfel, a depus o reclamatie la Politia din comuna. „Pentru ceea ce s-a intamplat in urma cu cateva saptamani, Vasile Giurgiuveanu a primit o amenda in valoare de 1000 lei. Deci politistii de acolo si-au facut treaba. Din ce stiu eu, pentru incidentul cu secretara Primariei Tatarusi a primit din nou o amenda”, a declarat subcomisarul Tiberiu Dogaru, adjunctul sefului de Politie din Pascani. De asemenea, Vasile Giurgiuveanu mai are si alte plangeri la Politie pe numele sau. In urma cu cateva luni, acesta a intrat abuziv in Caminul Cultural din satul Iorcani. Se pare ca a spart lacatul de la usa, dupa care a intrat in interior. Conducerea Politiei Municipale din Pascani a confirmat cele intamplate. „Exista o plangere pe numele lui Giurgiuveanu referitoare la faptul ca a spart un lacat de la usa si intrat intr-un camin cultural”, a spus Tiberiu Dogaru. Ieri toata ziua, Vasile Giurgiuveanu nu a raspuns la apelurile reporterilor cotidianului BUNA ZIUA IASI.loading...

Comentarii
  • Probabil unii viseaza noaptea ca ar merge bine functia de primar. Daca s-ar uita putin si-n oglinda si ar consulta si un psihiatru inainte de a depune candidatura, poate numarul acestora ar fi mai mic.
    Oricum sunt destui care nu prea stiu bine nici pe unde se intra in primarie, dar biroul nici atat.
    Nu mai suntem in anii `90.

  • Vasile pacatos ce esti , lasa primaria ca nu este de nasul tau. Dute baiatule la Turbata si nu mai umla ca un berbec ratacit de tuma prin comuna .Locul tau este la stana .

Adauga un comentariu