Magazin

Candidatul PPDD la primaria sectorului 6 bombardat cu acuzatii

Publicat: 23 apr. 2012

Un candidat la fotoliul de primar este facut praf chiar de unchiul sau. Cristinel Eftimie, fostul sef al Politiei Sectorului 6, este acuzat ca si-a lasat rudele fara mostenire. Fostul comisar, candidat al PPDD la functia de primar al sectorului 6, spune ca va demonta toate acuzatiile in campania electorala. Marturia unchiului a fost filmata in exclusivitate de o echipa Romania TV, in comuna giurgiuveana Isvorani.

Dumitru Eftimie isi acuza nepotul ca l-a lasat fara casa parinteasca.

„A facut acte false in Primarie. Chiar si in registrul acela financiar, el, la partida mamei, colonelul a scris asa: era Eftimie P. Maria. A taiat numele Maria si a trecut Cristinel. Dupa aceea m-a actionat in justitie ca sa facem iesirea din indiviziune. Iesirea din indiviziune se facuse prin buna intelegere. El n-a tinut de asta (…) A facut si evaziune fiscala. Ca la ditamai imobilul pe care-l are, a trecut valoare de 100.000″, spune unchiul candidatului.

El si-a reclamat nepotul la toti sefii, ajungand pana la ministru. „Am fost si la Dudu Ionescu. M-a tratat cu dispret. El il avea in spate pe Tata Nitu. In sase ani a luat patru grade. I le-a dat Tata Nitu. Avansat la exceptional. Ce fapte de exceptie a facut asta? El n-are nici Academia Militara! Domnule, e un hot de grade! E un pseudocolonel!”, sustine batranul.

Acesta a tinut sa-i transmita un mesaj nepotului sau care l-ar fi furat: „Mi-ai spus ca ma omori! Nu vrei sa te opresti odata? Nu vrei sa te linistesti si sa te multumesti cu cat ai furat? Esti un neom cum rar mi-a fost dat sa vad! Mai roaga-te sa te ierte Dumnezeu!”

Nici din partea vecinilor fostul sef al Politiei Sectorului 6 nu are parte de prea mult respect. „Casa din spate este facuta toata, 99 la suta e facuta din furturi. Si intrarea, sa vezi ca sunt placile furate de la Canal (…) Cristi, te-am aparat toata viata! Dar nu meriti!”, spune un vecin.

Contactat de echipa Romania TV, Cristinel Eftimie a respins toate acuzatiile. „De fapt, nu eu l-am lasat fara mostenire. El m-a lasat fara orgoliu, pe care mi l-a luat toata viata! M-a reclamat, controale la Ministerul de Interne. peste tot, s-a dispus, inclusiv la plangerile penale, neincepere. Pe timpul campaniei am sa le discut daca va fi nevoie”, a spus nepotul.

Fostul comisar Cristinel Eftimie este candidatul PPDD la postul de primar al sectorului 6.

Sursa: rtv.netloading...

Comentarii
  • nu este singura ruda tapita de domnul fbi cristian eftimie.mai are o datorie neachitata si fata de o alta ruda de lui.este vorba despre o suma de bani pe care nu a mai vrut sa o mai plateasca in urma unui partaj,partaj survenit in urma decesului unei rude si a vrut sa profite la maxim despre bani primiti moca si fara munca

Adauga un comentariu