Actualitate

Candidatura soc la PSD Iasi. Un primar vrea sefia organizatiei

Publicat: 01 oct. 2015
1

@ Un primar social democrat din judetul Iasi va candida la sefia organizatiei judetene @ Acesta devine practic singurul adversar in competitie al gastii conduse in continuare de primarul suspendat Gheorghe Nichita @ Lucrurile se vor transa la sfarsitul acestei saptamani

Primarii PSD din judetul Iasi iau atitudine. Liderii PSD din teritoriu nu-l mai vor pe Gheorghe Nichita la varful organizatiei si nici pe oamenii de incredere ai acestuia. Unul din principalii artizani ai schimbarii din cadrul organizatiei judetene este si Mihai Mihalache, primarul comunei Schitu Duca. Acesta si-a anuntat intentia de a candida la sefia organizatiei judetene, in cadrul alegerilor ce vor avea loc sambata, 3 octombrie. Mihalache si-a motivat decizia prin faptul ca Nichita si simpatizantii acestuia nu mai trebuie lasati sa controleze filiala.

„Am decis sa candidez. Nu fac acest lucru impotriva domnului Victorel Lupu sau a altui coleg. Am decis sa candidez pentru ca imi doresc un alt proiect politic in organizatie, imi doresc sa candidez pentru ca Gheorghe Nichita sa nu conduca partidul prin Victorel Lupu. Am tot respectul pentru domnul Victorel Lupu, este un bun economist, dar nu si un om politic. Domnul Victorel Lupu candideaza din doua considerente: pentru ca Gheorghe Nichita sa conduca organizatia prin intermediul sau si iesirea la pensie a dumnealui din 2016 din functia de presedinte CJ. Obiectivul meu politic este acela de a avea un proiect pe termen lung in organizatia PSD Iasi, pentru a-l sustine pe Mihai Chirica la Primaria Iasi. Domnul Victorel Lupu si domnul Nichita doresc sa-l impiedice si nu doresc sa-l sustina”, a mentionat Mihai Mihalache.

Sustinere la varful CJ Iasi

Acesta a anuntat si ca-l va sustine pe consilierul Vasile Catea pentru o eventuala candidatura la conducerea Consiliului Judetean Iasi. „De asemenea, vreau sa sustin, impreuna cu primarii din judet si organizatia municipala, candidatura la functia de presedinte CJ a domnului Vasile Catea. Domnul Victorel Lupu nu merita voturile noastre, pentru ca impreuna cu Gheorghe Nichita a vandut partidul. In ziua alegerilor prezidentiale, cei doi au fost plecati din Iasi si nu si-au dorit sa scoata un scor bun pentru Victor Ponta. Mai mult decat atat, functia de prefect, care trebuie sa revina social democratilor, si functiile de sefi de la deconcentrate au fost vandute liberalilor si pedelistului Dan Carlan de un trio: Gheorghe Nichita, Maricel Popa, Victorel Lupu, iar asta ma face sa cred ca avem nevoie de o schimbare radicala”, a adaugat Mihalache. Acesta a mentionat si faptul ca ar putea face echipa cu alti primari social democrati din judet. Printre acestia se regasesc primarii celor patru orase: Pascani, Harlau, Targu Frumos, Podu Iloaie, dar si primarul de la Scobinti, Gheorghe Hriscu, Costica Bolohan, primarul din Cristesti, Stefan Timofte, primarul din Tomesti. Mihalache i-a lansat o invitatie si europarlamentarului Catalin Ivan, un alt adversar al lui Gheorghe Nichita.

Organizatia judeteana trebuie reprezentata de un demnitar local ales prin vot uninominal si nu de o persoana impusa pe liste. Ori domnul Victorel Lupu nu a candidat niciodata uninominal. Am tot respectul pentru domnul Liviu Dragnea, pentru modul in care ne-a sprijinit pe noi primarii din Romania, pentru reforma din PSD la nivel national, iar sambata la Iasi sa ne sprijine in a spune ca pentru a reprezenta organizatia cel mai bun este un ales local”, a precizat primarul din Schitu Duca.

Comentarii
  • Este de asteptat ca iesenii sa nu tina cont de ce spun cei care folosesc un vocabular nepotrivit pentru dezbateri. Utile sunt parerile si solutiie de urmat si nu ce se spune in dusmanie( asa cum ne-a invatai dl Basescu). Tot mai multi ieseni care simpatizeaza idei social-democrate considerea ca un tandem Victorel Lupu – Mihai Chirica ESTE CEL MAI POTRIVIT ACUM. Dl Gh. Mihaleche-primar de la Schitu Duca are loc in conducerea judeteana ca vice presedinte dar nu PRESEDINTE .Aceasta solutie este mai buna si pentru candidatura lui Mihai Chirica la Primaria Iasi din mai – iunie 2016. Sa le uram succes si sa ne pregatim de intampinat cum se cuvine Sf. Parascheva si Zilele Iasului.

    • Bine ti-ai spus Gheorghe! Atat ai inteles tu din razboiul purtat de Basescu impotriva ciumei rosii? Vai de capul vostru de comunisti! Sunteti varza!!!

      • Regret dle cu e-mail x@*****.com dar cum sustii d-ta asa se proceda in anii ’50 de catre bolsevici. D-ta nu vii cu nici o solutie. Pacat!

  • Pai ia uitati-va feciori cine vrea sa candideze la sefia judetului?! Un nichipercea, un nimeni pe drum , o juma de buletin, ca doar are vreo juma de metru cu tot cu bocanci! Mai mult, are intr-adevar o figura de adevarat intelectual! Cu moaca lui de bidon alungit poate doar sa sperie votantii nu sa-i atraga! In plus, de cate ori l-am ascultat, numa se gurguta la toata lumea, vorbea tare si prost! Vrea sa imbrace o haina nepotrivita! Si comuna pe care o conduce e prea mare ptr el darmite un judet! Mai va, Mistretule, pune-ti ghinda in cui! Chiar, oare de ce ti-o fi spus Mistretul, de la asemanarea in inteligenta probabil!!!

  • Primarul de la Baltati a spus ca el candideaza la sefia PSD. Se lauda ca are 30 de delegati si are forta. Asa este, cine stie sa dea un raspuns ? Baltati este o comuna mare si cu primar de valoare, proiecte etc.

  • CE,SECURISTII ERAU PESTE TOT SI IN COMUNELE JUDETULUI,ACOLOSI MAI APRIGI. INSEAMNA CA AM RAMAS TOT TIMPITI DACA CONSIDERAM CA CHIRICA-LUPU ESTE CEA MAI BUNA ALEGERE. TIMPENIA ESTE O BOALA CARE NU SE VINDECA,SE POATE ACCENTUA. VOCABULARUL NOSTRU ESTE CEL JUST,ASSA MERITATI LEPRE COMUNISTE,CA NU DOAR BASESCU ESTE DESTEPTUL TARI,SUNTEM MULTI DAR VOI SUNTETI CARE INDOBITOCITI ACEST POPOR. CEL CARE A SUFERIT SI A MUNCIT CINSTIT SI PE TIMPUL COMUNISTILOR, CARE SUFERA CA NE-ATI OMORIT COPII SI SOTII IN LOVITURA DE STAT DATA DE SECURITATEA LUI CEAUSESCU IN FRUNTE CU KGB CARE A MANIPULAT O TARA INTREAGA,ILIESCU, SUNTETI URITI,VA DORIM MOARTE ASA CUM NE-ATI OMORIT SI VOI,SECURISTILOR.

  • Eu sint Primarul Vasali Baeanu Voi conduce PSD impreuna cu Dir C. Deleanu Sant cel mai bun la Pacanele dintre toti si totii borfasii ma sustin.

Adauga un comentariu