Actualitate

Candidatura suprinza la varful PSD Iasi. Un primar din judet va candida la sefia filialei

Publicat: 01 oct. 2015
1

Batalia in sanul PSD Iasi se ascute. Dupa ce oamenii fideli primarului suspendat Gheorghe Nichita au facut orice pentru a nu pierde controlul in filiala, opozantii edilului din partid au decis sa ia din nou atitudine. Unul din principalii artizani ai schimbarii din cadrul organizatiei judetene este si Mihai Mihalache, primarul comunei Schitu Duca. Acesta si-a anuntat intentia de a candida la sefia organizatiei judetene in cadrul alegerilor ce vor avea loc sambata, 3 octombrie. Mihalache si-a prezentat si o parte din proiectul sau politic. „Dupa ce domnul domnul Mihai Chirica a dceis sa-si retraga candidatura la sefia organizatiei judetene a PSD Iasi, am decis sa candidez. Nu fac acest lucru impotriva domnului Victorel Lupu sau a altui coleg. Am decis sa candidez pentru ca imi doresc un alt proiect politic in organizatie, imi doresc sa candidez pentru ca Gheorghe Nichita sa nu conduca partidul prin Victorel Lupu. Am tot respectul pentru domnul Victorel Lupu, este un bun economist dar nu si un om politic. Domnul Victorel Lupu candideaza din doua considerente: pentru ca Gheorghe Nichita sa conduca organizatia prin intermediul sau si iesirea la pensie a dumnealui din 2016 din functia de presedinte CJ. Obiectivul meu politic sa avem un proiect pe termen lung in organizatia PSD Iasi pentru a-l sustine pe Mihai Chirica la Primaria Iasi”, a mentionat Mihai Mihalache. Mai multe amanunte in editia de maine a cotidianului BUNA ZIUA IASI.

Vezi si Nu-l mai poate salva nimeni! Liviu Dragnea l-a trimis din nou pe Gheorghe Nichita la lada de

Comentarii
  • Pai si-a retras-o sau nu? Ca BZI il da castigator pe preaminunat dinainte sa se fi gandit ca ar putea candida… nu era Chirica favoritul lui Dragnea. Nu s-a stabilit aseara? Nu il daduse Dragnea pe Nichita la „gunoiul politicii”?!
    Mai BZI, dar ce va mai zbateti in chinuri… sa nu va lase corasonul, ca e pacat! Asa articole amuzante, mai greu gasesti sa citesti.
    Sunt bune pentru tratamentul constipatiei… cand nu poti, citesti un articol din BZI despre Chirica si iti vine:)))

Adauga un comentariu