National

Candidaturi-surpriza la presedintia FRF! Uite trei nume grele care au intrat in lupta

Publicat: 04 mart. 2014
1

Gica Popescu a fost condamnat la trei ani si o luna de inchisoare in Dosarul Transferurilor, astfel ca nu se va mai putea lupta pentru scaunul de presedinte FRF.

Surse din cadrul federatiei au declarat pentru Fanatik.ro ca era de asteptat ca „Baciul” sa fie condamnat, astfel ca au fost luate masuri de rezerva: trei nume grele din fotbalul romanesc candideaza la presedintie, chiar daca pana acum nu au anuntat acest lucru. Este vorba despre Anghel Iordanescu, Adalbert Kassai si Ilie Dumitrescu.

Citeste si Vasile Avram ataca Federatia: „Se pregatesc sa fraudeze alegerile!”

Federatia nu e obligata sa afiseze pe site candidatii, mai ales ca Iordanescu, Kassai si Ilie Dumitrescu si-au depus dosarele la indemnul lui Mircea Sandu”, au spus sursele pentru fanatik.ro.

Citeste si Inchisoare cu EXECUTARE pentru toti implicati in Dosarul Transferurilor

Sansele cele mai mari le-ar avea Puiu Iordanescu, acum ca a iesit din schema Gica Popescu, mai ales ca fostul selectioner are o stransa legatura de prietenie cu Gabriel Oprea si Victor Ponta

Citeste si Gica Hagi poate decide noul presedinte al FRF

“Se va intimpla acelasi episod ca si in cazul lui Dumitru Dragomir, cind Iorgulescu a fost sustinut politic la sefia LPF. Si nu e vorba ca nu ar fi bun pentru sefia Federatiei, dar ca sa ajungi pe acel post trebuie sa fii si sustinut“, a completat persoana respectiva.

Comentarii
  • Iordanescu ar trebui,mai intai,sa invete sa vorbeasca.Dar i-ar lua ceva timp.Gramatica limbii romane trebuie invatata incepand din clasele primare si mai departe…Mai tarziu poate fi prea tarziu !

Adauga un comentariu