Secretele istoriei

Candva tinut in brate de printesa Diana, acum un imigrant ilegal care cere ajutor! „Daca Mami era in viata, ea m-ar fi lasat in Marea Britanie”

Publicat: 25 ian. 2016

Aceasta este povestea emotionanta a lui Arnaud Wambo, un imigrant ce roaga autoritatile engleze sa ii permita accesul in Marea Britanie.

Totul a inceput in urma cu 20 de ani, atunci cand micul Arnaud era grav bolnav de inima si a avut nevoie de o interventie speciala. A fost in Marea Britanie si i s-a facut operatia chirurgicala necesara, totul sub atenta supraveghere a printesei Diana.

Ulterior, aceasta l-a invitat pe copil si la Palatul Kensington si povestea a tinut prima pagina a marilor publicatii. Exista numeroase fotografii in care Arnaud apare in bratele „Printesei Inimilor”, dar si cand aceasta a stat in sala de operatii, alaturi de micul african.

Dupa ce s-a vindecat, baietelul de doar sapte ani s-a intors in tara sa, Camerun.

Au trecut douazeci de ani de atunci si azi, Arnaud se confrunta cu o alta problema: este imigrant ilegal si nu i se permite sa patrunda in Marea Britanie, pentru a munci si pentru a duce o viata mai buna.

„Daca printesa Diana mai era in viata, ea sigur m-ar fi lasat sa intru in tara”, spune Arnaud, avand mereu asupra lui o poza cu printesa, careia ii spunea „Mami”.

Cu toti banii pe care ii avea, barbatul a plecat din Camerun si a trecut prin Nigeria, Algeria si desertul Sahara, cu speranta ca va ajunge la locul dorit.

Autoritatile spaniole l-au prins intr-o zi si l-au bagat intr-o tabara de refugiati, iar ulterior a fost trimis in Germania.

Desi acolo are o camera unde sa stea, televizor LCD si un venit de 500 de lire sterline pe luna, barbatul face apel la poporul britanic si cere permisiunea de a-si indeplini visul: acela de-a ajunge in Marea Britanie.loading...

Adauga un comentariu