Gadgeturi

Canon lanseaza modelul EOS 1300D din gama pentru incepatori

Publicat: 10 mart. 2016
5

Aparatul este un mijloc ideal de acomodare cu fotografia DLSR, incluzand Dynamic NFC si Wi-Fi.

Canon dezvaluie un nou DSLR EOS pentru incepatori – modelul EOS 1300D. Aparatul este un mijloc ideal de acomodare cu fotografia DLSR, incluzand Dynamic NFC si Wi-Fi pentru o partajare mai simpla ca oricand, alaturi de o gama de functii imbunatatite care va ajuta sa faceti fotografii si filme impresionante. Avand un senzor de 18 megapixeli si o manevrare facila, modelul EOS 1300D este camera foto perfecta pentru a surprinde imagini gata pentru distribuire.

Surprindeti calitatea in fiecare cadru

Modelul EOS 1300D include procesorul DIGIC 4+ de la Canon si un sensor de 18 megapixeli, de tip APS-C, care va permite sa surprindeti detalii complexe si culori diverse in fiecare cadru. Puteti fotografia scene in care oamenii si obiectele ies in evidenta pe un fundal blurat, gratie capabilitatilor campului cu adancime mica oferite de camera foto EOS 1300D. Veti dori sa distribuiti fotografiile dvs. de oriunde v-ati afla, avand ajutorul camerei foto in a surprinde atat prim-planuri din natura, cat si portrete si peisaje urbane. Oferindu-va posibilitatea de a alege dintre peste 80 de obiective EF si alte accesorii, modelul EOS 1300D este un DSLR versatil, care va asigura rezultatele scontate acum si flexiblitate pe viitor.

Invatati, evoluati si preluati controlul

Cu modelul EOS 1300D oricine poate face fotografii imediat dupa desigilare. Modul inteligent Scene preda controlul deplin camerei foto si va alege setarile potrivite – sau, cu o simpla rotire de buton, puteti opta pentru un mod de fotografiere specific anumitor subiecti, precum noul mod Food [Mancare]. Autofocusul sensibil, disponibil prin vizor, va ajuta sa pastrati focalizarea chiar si pe subiectii in miscare, si sa fotografiati scene de actiune la trei cadre pe secunda. Puteti de asemenea adauga o serie de filtre Creative, precum Toy camera sau Fish-eye.

Pe masura ce va creste indemanarea fotografica, puteti profita de modurile de fotografiere semi-automat sau complet manual. Camera foto va ofera libertatea de a invata fotografiind momentele favorite, chiar si atunci cand se diminueaza lumina ambientala, datorita posibilitatii de a va alege propriile setari creative, de la diafragma la viteza de declansare, si la un ISO intre 100 si 6.400 – care se poate extinde pana la ISO 12.800.

Pentru a obtine imagini cu aspect profesionist, puteti sa surprindeti fiecare detaliu la calitate Full HD, datorita senzorului mare, si sa fotografiati cu o adancime mica a campului. Camera va ofera acelasi control manual de la fotografie si in modul film. Folosind modul Video Snapshot puteti inregistra o serie de videoclipuri scurte, care pot fi imbinate automat intr-o secventa video interesanta ce reda sumarul zilei dvs.

Partajati, stocati si re-descoperiti

Modelul EOS 1300D include multiple noi functii de conectivitate prin Wi-Fi si NFC, pentru a va ajuta sa va stocati si distribuiti imaginile de oriunde. Cu functia NFC, conectarea la orice dispozitiv inteligent cu Android se realizeaza printr-o simpla atingere, dupa care puteti sa va transferati pozele sau sa fotografiati de la distanta, folosind aplicatia Camera Connect App de la Canon. Prin conectivitatea Wi-Fi incorporata puteti sa incarcati imaginile direct de pe camera foto pe o gama de servicii de cloud, inclusiv irista de la Canon, si sa creati galerii foto online pentru a le partaja cu cei dragi. Puteti conecta camera EOS 1300D si direct la un aparat Canon Connect Station CS100, care va ofera optiuni simple de stocare si distribuire de imagini.

Functiile-cheie ale modelului EOS 1300D:
• Conectare si partajare facila a imaginilor dvs.
• Explorati-va creativitatea in fotografie si film
• Surprindeti detalii uimitoare
• incepeti-va de aici calatoria in lumea fotografiei alaturi de Canon

Adauga un comentariu