Mozaic muzical

Cântăreaţa Chacha Sherly a murit într-un accident de mașină. Imagini cu puternic impact emoțional! – VIDEO

Publicat: 06 ian. 2021
Cantareata Chacha Sherly accident de masina
Cântăreaţa Chacha Sherly a murit într-un accident de mașină la doar 29 de ani.

Cântăreaţa Chacha Sherly a murit într-un accident de mașină la doar 29 de ani. Tristul eveniment a avut loc marţi, în Indonezia. Vestea că Chacha Sherly s-a stins din viața a șocat o lume întreagă.

Ultima persoană cu care Yuselly Agus Stevy a vorbit a fost chiar unul dintre frații ei.

Cântăreaţa Chacha Sherly a murit

Decesul faimoasei cântăreţe ă Chacha Sherly, a șocat o lume întreagă. Femeia s-a stins din viața în urma unui accident teribil de mașină, în Insula Java, potrivit presei indoneziene.

Ultima persoană cu care această legătura a fost chiar fratele ei, Bimmas. Chacha i-a trimis un mesaj fratelui, în care îi spunea că ar trebuie să renunțe la fumat și să focuseze mai mult pe sănătatea să, pentru a putea avea grijă de tatăl și de mama lor.

„M-am oprit la un shop, ca să-mi cumpăr o ţigară electronică, dar în timp ce vorbeam cu ea la telefon mi-a spus foarte hotărâtă că n-ar

trebui să mai fumez. Mi-a spus să am grijă de sănătatea mea, pentru a putea continua să am grijă de tatăl și mama noastră„, a povestit el.

Imagini din timpul accidentului au fost făcute publice şi i-au îndurerat pe fanii şi apropiaţii artistei. Filmarea a ajuns în scurt timp virala şi a fost distribuită imediat pe mai multe conturi de socializare. În clip se poate observa cum mașina ei a fost lovită de un camion, dar în ciuda eforturilor cadrelor medicale, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru viața cântăreței.

Actriţa indiană Divya Bhatnagar a murit de COVID la finele anului trecut

Cântăreaţa Chacha Sherly a murit într-un accident de mașină la doar 29 de ani. La finele anului trecut actriţa indiană Divya Bhatnagar a murit într-un spital din Mumbai, din cauza complicaţiilor cauzate de infecţia cu noul coronavirus. Vedeta avea doar 34 de ani. Celebrul star din India a pierdut lupta cu teribila boală după ce nivelul de oxigen din plămâni a coborât la nivelul 71.

Divya a fost pusă ventilație artificială și se afla la terapie intensivă.

Cel care a confirmat veștile triste, a fost prietenul actriței Yuvraj Raghuvanshi: „Divya a murit la ora 3 noaptea. Ea fusese mutată la spitalul 7 Hills și suferea de probleme de respirație. Este un mare șoc pentru mine și familia ei. Fie ca sufletul ei să se odihnească în pace”, a spus Yuvraj.

Mai mulți actori, printre care Devoleena Bhattacharjee și Shilpa Shirodkar, și-au prezentat condoleanțele și durerea pentru pierderea prietenei lor, moartă de Covid la doar 34 de ani.

Presa indiană a scris în urmă cu câteva săptămâni, când actriţa se afla deja în spital, că aceasta a fost părăsită de soțul ei, Gagan, chiar în timp ce ea se lupta să supravieţuiască noului coronavirus. Cei doi se căsătoriseră în decembrie 2019 pe ascuns, Divya neanunţându-şi familia la vremea respectivă.

Adauga un comentariu