National

Cantareata preferata a lui Basescu: „Nu e mare dansator.”

Publicat: 24 aug. 2011
1
Cristiana Dorin este interpreta care il incanta pe presedintele Traian Basescu, in fiecare vara, cu melodiile sale, la terasa Ciresica din Neptun.
Despre talentele de dansator ale presedintelui, interpreta spune: „Eu consider ca se descurca. Nu spun ca ar fi un foarte mare dansator”. 
Interpreta a dezvaluit si care sunt melodiile preferate ale presedintelui.
„Sunt trei melodii pe care eu tot le cant. Este un calup de melodii care plac romanilor. In momentul in care nu am cantat cele trei melodii, „Eu te-am iubit„, „Tu radeai” si „Caravana„, preluate din repertoriul lui Aurel Tamas. Sunt trei melodii frumoase pe care domnul presedinte le are pe discuri si le asculta. Le fredoneaza o data cu mine”, a declarat solista, potrivit Realitatea TV.
Femeia spune ca nu a primit personal niciodata bacsis de la presedinte: „Numai flori. Nu le aduce personal. Trimite o florareasa pe care multe televiziuni au filmat-o si e celebra. De obicei, imi trimite un buchet de trandafiri”.
Interpreta a mai povestit ca intr-o seara presedintele a cerut niste CD-uri cu melodiile sale: „Am mers la domnul presedinte si i-am spus ca nu trebuie sa le plateasca. Si mi-a raspuns ca munca ta trebuie pretuita. I-a dat ospatarului banii si mi i-a adus”.
„Eu ii respect pe oamenii Traian Basescu si Maria Basescu, nu politicianul Traian Basescu si pe prima doamna. Ii consider doi oameni naturali, normali. Le-a placut solista Cristiana, le place ce fac eu si atata tot”, a mai spus Cristiana Dorin.Adauga un comentariu