Mozaic muzical

Cantareata Silvana Riciu a visat-o pe Ileana Ciuculete! “Imi era frica” – Vezi ce i-a spus regretata artista

Publicat: 20 apr. 2017
3

Silvana Riciu a visat-o pe regretata Ileana Ciuculete, la scurt timp dupa ce marea artista s-a stins din viata.
Ileana Ciuculete s-a stins din viata pe 14 martie, dupa ce a pierdut lupta cu o boala nemiloasa. Cantareata de muzica populara a lasat un gol imens in inimile apropiatilor, dar si a fanilor.

Ileana a avut relatii de prietenie cu majoritatea artistilor din showbiz si era foarte apreciata nu numai ca interpreta, ci si ca om.

Vezi si Din pacate o veste trista. Este vorba de Gheorghe Turda

Silvana Riciu a avut numai cuvinte de lauda la adresa ei. Cele doua s-au cunoscut destul de bine si au reusit sa stranga ceva amintiri impreuna. La doar o saptamana dupa ce Ileana Ciuculete s-a stins, Silvana Riciu a visat-o.

Cantareata de muzica populara ne-a povestit ce i-a spus Ileana in vis si de ce i-a fost frica de ea.

“Am visat-o pe Ileana dupa ce a murit… la vreo saptamana. Si printre altele… tot incerca sa ma ia in brate si sa ma pupe, si eu ma feream de ea ca stiam ca e moarta si imi era frica. Atunci nu am facut legatura… cu tata… ca o sa moara (la sfarsitul lunii martie, tatal Silvanei s-a stins din viata, dupa ce a facut un accident vascular cerebral – n.r.). Probabil de aceea am visat-o. Imi amintesc ca in vis era foarte trista, zicea ca e suparata de cate neadevaruri se spun despre ea”, ne-a dezvaluit indragita cantareata de muzica populara.

Adauga un comentariu