Magazin

CANTARET de la noi, la un pas SA FIE VIOLAT in camera de hotel!

Publicat: 18 mart. 2013
1

Un cunoscut cantaret de la noi a trecut prin clipe de cosmar, in timpul unui turneu, cand a fost la un pas de a fi violat, in camera de hotel.

Ovi, solistul care ne-a reprezentat la Eurovision, alaturi de Paula Seling, in 2010, a avut parte de o intamplare de cosmar, de care iti va aduce aminte toata viata. Desi acum povesteste usor amuzat incidentul, atunci cantaretul a fost de-a dreptul socat. Ovi isi aminteste ca un balerin a vrut sa-l rasplateasca pentru faptul ca l-a lasat sa doarma la el in camera, cu o partida de … sex.

„Cantam la un hotel cu trupa. La un moment dat a venit la acelasi hotel o trupa de balet, care avea in componenta si doi baieti. Era o problema cu camerele si m-am oferit sa ii ajut. L-am luat pe unul din baieti sa doarma la mine. A stat cam o saptamana. Eu am racit foarte tare si m-am gandit sa il rog sa imi faca o frectie cu spirt. Zis si facut. Doar ca in loc de frectie era sa mai primesc si altceva”, a povestit Ovi la Antena 2, despre dansatorul care voia sa-l forteze sa faca sex cu el.

Ovi, un cantaret de origine romana care a trait ani buni in Norvegia, a reprezentat Romania la Eurovision, in ”Tara fiordurilor”, alaturi de Paula Seling. Cei doi s-au clasat pe locul al treilea in concursul a carui finala a avut loc, la Oslo, editie in care reprezentanta Germaniei, Lena, a castigat competitia.
sursa: libertatea.ro

Adauga un comentariu