Mozaic muzical

Cântărețul Jerry Demara a murit. Avea doar 42 de ani

Publicat: 03 dec. 2020
Cantaretul mexican Jerry Demara
Cântărețul Jerry Demara a muri la 42 de ani. Cunoscutul concurent de la The Voice Mexic, s-a stins din viață, în agonie.

Cântărețul Jerry Demara a murit la 42 de ani. Cunoscutul concurent de la The Voice Mexico, s-a stins din viață, în agonie, într-un spital din California. Cu puțin timp înainte să fie declarat mort, acesta le-a vorbit fanilor săi într-un live pe Facebook.

Starul mexican a fost nominalizat la Grammy Latino și era iubit de o mulțime de oameni din întreagă lume.

Cântărețul Jerry Demara a murit

Cu 48 de ore înainte să se stingă din viață, Jerry le-a vorbit fanilor într-un live făcut pe pagina sa de Facebook. Acesta le-a transmis admiratorilor că este în agonie din cauza unor reacții adverse la niște vitamine, pe care le-a luat fără a consulta un medic. Iubitul interpret a ajuns în stare critică la un spital din Mexic de unde a fost transferat de urgență la Pioneers Memorial Hospital din California.

Extrem de slăbit și marcat de ceea ce i se întâmplă, Jerry a povestit cum a început să se simtă extrem de rău imediat după ce și-a autoadministrat injecțiile: „Sunt în spital, am o problemă, la fese. Din greșeală, trei zile la rând mi-am administrat vitaminele în același loc. Acum două zile am luat ultima doză. De șase ore nivelul de durere a ajuns la 12”, spune tânărul.

Jerry Demara a murit la doar 48 de ore de la înregistrarea postată pe Facebook

Vedetele de peste Ocean apelează tot mai des la aceste vitamine despre care se spune că iți oferă multă energie. Cântărețul a spus că în spital a avut parte de un tratament inuman din partea angajaților, lucru întâlnit tot mai des în ultima perioada și în spitalele din România.

„M-au ignorat timp de o oră deși mă durea totul. Acolo sunt niște niște oameni răi”, spunea artistul aflat în agonie.

După doar 48 de ore acesta a murit. Reprezentanții spitalului din Mexic, pe care acesta îi acuza de tratament inuman, au declarat, pentru sursele locale, că nu au putut face nimic pentru el.

Marți, soția îndurerată, a postat un mesaj pe Facebook în care scria:  „Familia și prietenii dragostea vieții mele se bucură deja de gloria lui Dumnezeu, vă mulțumesc tuturor pentru rugăciunile voastre”.

Coronavirus ar putea fi cauza morții

Jerry Demara a muri la 42 de ani, iar site-ul Billboard anunță că acesta ar fi murit din cauza noului coronavirus. Cu toate acestea până în acest moment aceasta varianta nu a fost încă confirmată.

Demara, pe numele său real Gerardo, a devenit faimos după ce a concurat la „The Voice Mexico” în 2012, apoi a fost nominalizat pentru ”Cel mai bun album Banda” la premiile Grammy latine din 2018 pentru „Brindemos”.

Actorul francez Michel Robin a fost și el răpus de coronavirus

Celebrul actor din filmul „Amelie” s-a stins din viață din cauza infamului coronavirus. Vestea tristă a fost făcută publică de către Teatrul de Comedie Franceză. Michel Robin şi-a început cariera de actor de teatru la Roger Planchon, iar din 1958 până în 1964 a jucat în 17 spectacole. Acesta avut roluri foarte bune în „Les Trois Mousquetaires”, „George Dandin”, „Les Âmes mortes”.

Iubitorii de teatru au primit vestea cu tristețe și nu au întârziat să își prezinte condoleanțele și regretul față de cel care a fost Michel Robin.

Adauga un comentariu