Local

Cantitate impresionanta de substante interzise descoperita cu ajutorul cainelui politist

Publicat: 03 apr. 2015
1

In Punctul de Trecere a Frontierei Albita, b, cainele care apartine Politiei de Frontiera si este specializat in detectarea substantelor interzise, a descoperit ascunse in bagajele unui barbat o cantitate impresionanta de substante dopante cu grad mare de risc.

 Pe timpul controlului de frontiera efectuat la Vama Albita in data de 1 aprilie, politistii de frontiera insotiti de Nava, cainele de serviciu specializat in detectarea substantelor interzise, au gasit o mare cantitate de substante interzise dupa ce cainele a devenit agitat si a dat semnale specifice de detectie a acestora. In urma controlului efectuat, asupra lui Victor G., in varsta de 57 ani, cu cetatenie romana si Republica Moldova, au fost descoperite 20 fiole si 26 flacoane de substante Testover si Sustaver, precum si 2.250 bucati tablete (Naposim, Androver etc.), toate fiind incluse in lista substantelor interzise prevazuta de lege.

„Conform prevederilor legale, a fost dispusa masura retinerii substantelor interzise in vederea confiscarii si sanctionarea contraventionala a barbatului cu amenda contraventionala in valoare totala de 30.000 lei”, au declarat reprezentantii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi. Totodata, a fost indisponibilizat si un microbuz Renault cu asigurare tip carte verde falsa.

Citeste si: Permis fals descoperit de politistii de frontiera

Adauga un comentariu