Economic Local

Cantitate impresionanta de tigari, abandonata in zona verde din apropierea Pietei Agroalimentare Nicolina

Publicat: 13 mai 2019
1

La sfarsitul saptamanii trecute, duminica, 12 mai 2019, în jurul orei 12:30, politistii locali din cadrul Serviciului 5 Politie Locala, care executau serviciul de mentinere a ordinii si linistii publice în Piata Agroalimentara Nicolina, s-au sesizat cu privire la un bagaj ce era ascuns într-o zona verde, de pe strada Mitropolit Varlaam.

Vezi si: Au fost aprobate noile tarife ale CTP Iasi. Cat vor costa biletele si abonamentele

În urma efectuarii controlului asupra bagajului, politistii locali au constatat ca în interiorul acestuia erau mai multe pachete de tigarete de provenienta Republica Moldova.

Vezi si: CTP Iasi, schimbari majore! Noi tarife la bilete si abonamente incepand cu 1 iulie 2018

"Astfel, au fost gasite 900 de tigarete, dupa cum urmeaza: 340 de tigarete marca Plugarul, 300 de tigarete marca Ritm, 260 de tigarete marca Marble. Având în vedere faptul ca bagajul nu a fost revendicat de nicio persoana, tigaretele au fost ridicate în vederea confiscarii", au declarat reprezentantii Politiei Locale Iasi.

Vezi si: Un individ certat cu legea a aruncat cu pietre intr-un autobuz al CTP Iasi. Politia il cauta – FOTO

Comentarii
  • Ce sa faci, le mai lasa si lor cate un colet sa aiba activitate bisnitarii de tigari din jurul pietei Nicolina!!! Daca s-ar dori intra-adevar stoparea contrabandei cu tigari, ar patrula non -stop in jurul pietei. Dar cand tu ca militian ai chiar o afacere la piata nicolina (bar) sau iese spaga de acolo doar nu ai fi timpit sa iti tai singur craca de sub picioare!!! Succes la vanzare de tigarete bisnitarilor!!

Adauga un comentariu